What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Terminator pack

2009.06.01. 15:48 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

Csütörtökön "We Fight Back" meg "The End Begins", szóval "I'll Be Back"....mindegy, a héten érkezik az új Terminator film, a Terminator Salvation! Kicsit hangolódjunk rá.

Hogy is van? Arnold háromszor is visszatért a jövőből, legutóbb 2003-ban, amikor berobbantotta a női TX-et, és megmentett John Connor illetve Kate Brewster életét azzal, hogy beirányította őket egy atombunkerbe. Mert hát az Ítélet napját túl kell élni. Mert az Ítélet napját nem lehet megakadályozni, csak elodázni. Mert az Ítélet napja megtörtént. Innen indul a Salvation. Vagyis majdnem, mert már 2018-ban vagyunk, 15 éve megvolt az Ítélet napja, és azóta John Connor (Christian Bale) 0-24-ben öli a gépeket a haverokkal.

A Salvation rendezője McG (ő követte el a Charlie Angyalai kettőt) azt mondta valahol: "This is a war movie. Like Aliens". Amit eddig lehet látni a filmből, az nagyon menő és állat és fasza. Lepusztult, rozsdás gépek, kihalt, sivatagos tájak és Christian Bale gépfegyverrel. Én azt mondom, hogy jó lesz ez.

Viszont aki már látta (kint már 2 hete megy) az azt mondja, hogy nem jó. Sőt, rossz film lett a Salvation -állítólag. Én nagyon bízom benne, hogy nem, vagy ha mégis, akkor legalább én nem látom majd úgy.

Kicsit a stábról. Ugye John Connor az Mr. Bale, a felesége, Kate az Bryce Dallas Howard (A falu, Lány a vízben, Pókember 3), illetve a jófej terminátor az Sam Worthingotn (ki?), valamint valahol Helena Bonham Carter (Sweeney Todd) is fel fog tűnni. A zeneszerző Danny Elfman, szóval arra biztosan nem lesz panasz.

Most hirtelen nem tudok ennél többet magamtól összeszedni, hacsak azt nem, hogy a film amerikában anyagilag bukdácsol. 200 millióba kerül, két hét után tart 90-nél, szóval ez így nem lesz jó, főleg, hogy mindenki egy 100 milliós nyitást várt tőle, ha nem többet. Szóval nagy rá az esély, hogy az év egyik nagy csalódása lesz a Terminator Salvation, de azért én reménykedek, hogy jó lesz. Tudom, hogy ez nem sokat jelent, de annyira jó a trailer-e, hogy évek óta nem láttam ilyen jót, és emiatt nem tudok ellene szurkolni, vagy nem bízni benne. Meg hát jönnek a motor terminátorok! Szóval csütörtök este irány a mozi!

Az említett trailer: https://www.youtube.com/watch?v=pcg5t0mT8V4

Official site: http://terminatorsalvation.warnerbros.com/

Címkék: terminator countdown christian bale mcg sam worthington

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr161157047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása