What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Top 15 - Legjobb nők/férfiak: 1

2009.12.22. 23:31 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

Hát, elérkeztünk a végéhez. Bár voltak kisebb-nagyobb fennakadások, azt hiszem, egész jól megoldottuk ezt a kis listát, legalábbis Darzi meg én élveztük írni. Remélem, olvasni is élvezetes volt, de elég már a dumából, jöjjön a legjobb nő és a legjobb pasi! De előtte még utoljára leírom:

(a férfi lista Darzi, a női Helsing ízlését tükrözi)

A legjobb nő: Nicole Kidman

Valószínűleg sokan pislognak most nagyokat, de hát így van. És nem a kezdeti érából, és még a botox előtt. És nem szőkén, hanem vörösen vagy barnán. Úgy a Moulin Rouge! környékéről. Na, az a Nicole Kidman számomra az ultimate szépség, akinél ha szebb valaki, az már gyanús. Persze a lista élére nem csak ezért került, hiszen amellett, hogy szép, rendkívül jó színésznő, akinek a nagyobb filmek mostanában nem jönnek össze (Golden Compass, Australia), de azok mellé mindig választ egy kis ismeretlen filmet (Fur, Margot at the Wedding), amik nagyon jók, és csillogtathatja tehetségét. És még egy szobrocskája is van a zseniális Órák-ért. Nálam mindenképpen ő a favorit. 

 

 

 

 

 

 

  

A legjobb pasi: Jude Law

1972 decemebr 29-én, Londonban született, '89-től aktív.

Filmjei:
Sherlock Holmes, Mesterdetektív, My Blueberry Nights, Bűnös viszonyok, Holiday, A király összes embere, Alfie, Aviátor, Closer, Lemony Snicket: a balszerencse áradása, Multik haza!, Sky kapitány és a holnap világa, Hideghegy, A kárhozat útja, A. I. -Mesterséges értelem, Ellenség a kapuknál, Existenz, A tehetséges Mr. Ripley, Krokodilok bölcsessége, Született szerelmesek, Végső vágás, Gattaca, Oscar Wilde szerelmei, Csillagvirágok, Éjfél a jó és rossz kertjében, A daru, Shopping.
 

 

Címkék: men nicole kidman jude law women top lista darzi legjobb nők/férfiak

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr521616999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása