What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

2010: Legjobb jelenetek a moziban

2011.01.01. 13:11 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

Akkor kezdjük is a tavalyi leltárt! Mindenek előtt elmondom, hogy egy ritka erős évet tudhatunk magunk mögött (bár a nyári szezon katasztrófa volt), így nem egyszer előfordulnak majd bővítések, mert annyi a jó, hogy nem fér bele a keretbe, de muszáj említést tenni róluk. Először jöjjenek azok a pillanatok, melyek közben vigyorogtam mint a vadalma, mert annyira badass, vagy megszakadt a szívem a gyönyörűségtől, vagy csak simán tátott szájjal bámultam a vásznat. Íme, a legjobb jelenetek.

 

5: Refresh (The Social Network)

Jogos, hogy a filmnek nem az érzelmi csúcspontok a védjegyei, de Fincher azért itt-ott megpedzegeti a dolgot, és nagyon ügyesen, szinte a semmiből hozza elő a katarzist, tényleg az utolsó percre - és ezzel megoldja az egész filmet. Mark Zuckerberg a világ legfiatalabb milliárdosa. Gratulálunk. Refresh.

 

4: Minden, ami Fogatlan (Így neveld a sárkányodat - How To Train Your Dragon)

Hiába a nagy animációs felhozatal, ráadásul Pixarral megersőítve, a legjobb karakter, sőt, karakter páros Hablaty és Fogatlan kettőse. Kettőjük jelenetei annyi szívvel és lélekkel bírnak, hogy öröm nézni. Csodaszép, bármit is csinálnak.

 

3: Gravitáció? Haggyuk má'! (Eredet - Inception)

Bár igazából az egész film egy zseniális jelenet, kettő mégis kiemelkedik közülük. Az egyiket nem mondom (nem lövöm le a poént), a másik meg egy harc, egy forgó szállodában, ahol mindig máshol van a talaj. Nolan tudja, hogy kell filmet csinálni, én meg csak bámulom, mert nem hiszem el, hogy nekem még lehet ilyen szinten újat mutatni. Na, kérem, ez a mozi!

 

2: Rescue Mission (Kick-Ass)

Hit Girl mentőakciója villódzással és Underworld zenével minden comic/superhero fan szemébe könnyeket csal a gyönyörűségtől. Azt hiszem mondhatom, hogy erre vártunk. Matthew Vaughn ezt nagyon eltalálta, mint magát Hit Girlt is, aki a film egyik legjobb húzása. De a csúcspont akkor is ez. Zseniális.

 

1: Az égetőben (Toy Story 3)

A kis robotnál az őszinte szerelem, a léggömbárusnál a továbblépés nehézsége... Hova tud menni még a Pixar? Ötletem nem volt, de nekik szerencsére igen. Nézzünk szembe a halállal. Ott, ahol már nincs menekvés. És fogjuk meg egymás kezét. Legalább együtt vagyunk. Szívszorító. Gyönyörű.

 

 

És amiket még nagyon eltaláltak: Sly, Bruce és Arnie csevegése - The Expendables; Robert Downey lassítva berobban Hans Zimmer zenéjére - Sherlock Holmes; Apácás bankrablás autósüldözéssel - The Town; Szellemként Stanley Tucci fürdőjében - The Lovely Bones; Harry és Hermione tánca a legnagyobb elkeseredettség közepén - Harry Potter 7.1; Bőröndpáncél - Iron Man 2; "Hiányzik a papa" - Due Date;

 

Címkék: 2010 toy story kick ass inception how to train your dragon the social network best scenes

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr762552019

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása