What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

2010: Legjobb nők

2011.01.05. 10:14 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

Folytassuk a leltárt a valószínűleg legkellemesebb résszel, méghozzá a legjobb nőkkel. Az egyetlen minimál feltétel a listára való felkerüléshez: az adott évben a mozivásznon való szereplés. Egyáltalán nem volt könnyű szortírozni, de végül összeállt a legjobb öt.

 

5: Emma Stone

Emma Stone a 2007-es Superbad óta nagyon profin építgeti karrierjét - mára eljutott oda, hogy képes elvinni a hátán egy egész filmet, egyáltalán nem csak a szépségével. Egy tehetséges és karakteres komika, aki joggal pályázik a szupersztárok táborába. Kíváncsian várjuk, hogy milyen lesz Gwen Stacy-ként 2012-ben.

 

4: Saoirse Ronan

Nem kizárt, hogy ezért most lecsuknának, hiszen Saoirse még csak a tizenhatodik szülinapja felé menetel, de szépsége és a vásznon való ragyogása már most egyértelmű. Simán elvitte a hátán a Lovely Bones-t (Stanley Tuccival karöltve), és ha így halad tovább, egy napon még a legnagyobbak között találkozhatunk vele. Szerintem.

 

3: Marion Cotillard

A francia szépség természetesen Inception-beli szerepe miatt került fel a listára (najó, nyáron volt egy nagy Taxi széria újranézés is), továbbá királynői kisugárzása és szomorú-szép tekintete is erősen közrejátszott a végeredményben. Ha nem vigyázz, igazi dívaként vonul majd be a filmvilág örökkévalóságába, amit teljesen megérdemelne.

 

2: Scarlett Johansson

Hármat lehet találgatni, hogy mi volt az Iron Man 2 egyetlen, száz százalékosan tökéletes  eleme. Természetesen Scarlett vörös hajjal, szűk bőrcuccban vagy ingben, néhány segg-szétrúgással vagy limóban való átöltözéssel. Ja, és modell is volt Tókióban. Ezt nem elfelejteni XD

 

1: Mila Kunis

Ki hitte volna, hogy már év elején, a Book of Eli-al eldől a meccs. Jó, évközben egy csomószor újranéztem a Forgetting Sarah Marshall-t is, és nem állítom, hogy nagy részben nem Mila Kunis miatt. El lehet mondani, hogy mennyire kedves és aranyos már a puszta jelenléte is, de a döntő ok mégis az egyszerre gyönyörű és vadító szeme. Na, ő igazán jöhetne.

 

 

És akik még nagyon bejöttek idén: Emma Watson - Harry Potter 7.1; Olga Kurylenko - Centurion; Rachel McAdams - Sherlock Holmes; Rebecca Hall - The Town;

 

Valamint úgy tűnik, hogy Nektek, olvasóknak Alice Braga volt idén a kedvencetek a Predatorsból, ugyanis az ő képét néztétek meg idén legtöbbször a blog indafotóján ;-)

Holnap jönnek a legjobb mozifilmek!

Címkék: scarlett johansson 2010 mila kunis marion cotillard women emma stone saoirse ronan best women

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr72561989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása