What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

2011: Legjobb jelenetek a moziban

2012.01.01. 11:48 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

És akkor kezdődik a nagy 2011-es leltár! Jó szórakozást hozzá mindenkinek :-) Először azért elmondom, hogy bár ezt álmomban se gondoltam volna, de ez az év a 2010-esnél is erősebb volt, és csak nagy vérengzések és szívfájdalmak között tudtam egy-egy listát összehozni, annyi jóból kellett válogatni - szóval ezek tényleg a legjobbak legjobbjai, mármint az én szememben. A sort szokásosan a legjobb jelenetekkel kezdjük, amikor az ember visszafojtja a lélegzetét az izgalomtól, vagy könnybe lábad a szeme a gyönyörtől, vagy csak egyszerűen ugrál magában, mint egy kiskölyök, és azt harsogja: WOOW!!! NA EZ A MOZI!!!!

 

5: The Aron Show (127 óra - 127 Hours)

Szokták mondani, hogy amíg az ember humorérzéke megvan, nagy baj nem lehet. Esetünkben ez nem teljesen igaz. A sziklák közé szorult Aron Ralston eléggé nagy bajban van, ám ez nem akadályozza meg abban, hogy összedobjon egy kis reggeli showt önmagával, melyben a gyilkos önirónia a tető fokára hág - majd az egész átfordul a film egyik legmegrázóbb pillanatába. Oops.

 

4: Motel (Drive)

Nem ajánlatos egy agresszív állatot átverni, főleg úgy, hogy annak szerelmét is közvetetten belekeveri az ember. A Drive üldözés utáni mészárlása, amikor Ryan Gosling először mutatja ki úgy igazán a foga fehérjét, szó szerint a székhez szögezi, és még lélegezni se hagyja a nézőt - az év legerőteljesebb alig két perce. A coolság új értelmet nyer.

 

3: The Case (Super 8)

Egy gonosz gyár vegyi anyagai miatt a kisváros lakói zombivá változnak - Az Ügyet csak a mindenre elszánt nyomozó oldhatja meg, akinek a lakókon kívül a saját feleségét is meg kell mentenie. J.J. Abrams legújabb filmje úgy egészében egy szépséges tisztelgés a filmkészítés szeretete előtt, ám ez a zseniális húzás a stáblista alatt felteszi az egészre a koronát. Nem lehet nem imádni.

 

2: Between rage and serenity (X-Men: Az elsők - X-Men: First Class)

Matthew Vaughn rohammunkájában több mindent elsöprő pillanat is belefért, ám kétségtelenül ez sikerült a legjobban. Mikor Erik Lehnsherr végleg megtalálja önmaga erejét - és már semmi se állíthatja meg. Lélegzetelállító felvételekkel, Michael Fassbender játékával és Henry Jackman csodás zenéjével megtámogatva ez a tengeralattjáró röptetés egyértelműen 2011 legfelemelőbb pillanata.

 

1: The rage of the Prime (Transformers 3 - Transformers: Dark Of The Moon)

Rengeteg csodás pillanat jutott az Alakváltók harmadik nagyjátékfilmes kalandjába (a kivonulás, az autópálya, a Driller lezúzása, stb.), ám egyik sem versenghet azzal a rajongói szíveket megdobogtató gyönyörrel, mikor Optimus Prime beveti magát a végső csatába, és lekaszabol kétszáz Álcát - majd egyszerre néz szembe egykori mesterével és ősellenségével. Nincs elég érzékszervem ahhoz, hogy maradéktalanul befogadjam ezt a vizuális csodát.


És amiket még nagyon eltaláltak: Barney vallomása - Barney's Version; Ősz - Another Year; Opening - Harry Potter 7.2; Marokkó - The Adventures Of Tintin; Po megtalálja a belső békét - Kung Fu Panda 2; Éjszakai séta - Real Steel; "Nem" - Rise Of The Planet Of The Apes; Virág Kate Winsletnek - Contagion; Cillian Murphy minden jelenete - In Time; Scott nincs itthon - Scott Pilgrim; Eric Bana segget rúg - Hanna; Natalie Portman begolyózik - Black Swan; Joseph Gordon-Levitt kiborul - 50/50; Andrew Garfield kiborul - Never Let Me Go; Antonio Banderas felvázolja a helyzetet a műtét után - The Skin I Live In; Beatles techno vonattal - Sucker Punch;

Címkék: drive transformers 2011 x men 127 hours super 8 x men:first class transformers:dark of the moon best scenes

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr293510861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása