What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

2011: A mozis negatívak

2012.01.02. 08:38 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

Elérkeztünk a leltár legsötétebb pontjához, vagyis a legnagyobb csalódásokhoz és a legrosszabb filmekhez. Gyorsan essünk is túl rajtuk, mert némelyik nagyon fájó emlék. Először jönnek a csalódások (amik ettől még nem feltétlenül minősülnek rossz filmnek), aztán pedig az igazi borzalom, az öt általam látott legrosszabb film idén a moziban.

 

Az öt legnagyobb csalódás

5: Őrült, dilis, szerelem - Crazy, Stupid, Love

Igen, például ez se volt egy rossz film, de az első hírek és előzetesek alapján ezt már simán elkönyveltem az év legjobb romantikus komédiájának. Voltak benne jó poénok (a vége felé a családi meeting kifejezetten jó volt), de összességében egy minden egységességet nélkülöző film volt ez, ami inkább hasonlít egy vágatlan ötletbörzére, mint egy kész alkotásra. Mindezek mellett még unalmas is.

 

4: Barátság extrákkal - Friends With Benefits

Ebben meg egyszerűen nem volt olyan mondat, amit előzőleg átgondoltak volna. Mila Kunis, Justin Timberlake, romkom, szex, miegyéb? Naná, hogy nyerő ötletnek tűnt, de mivel se egy jó poén (kivéve Jason Segel), se egy forgatókönyv, se egy megírt karakter, kénytelenek voltunk Woody Harrelson pointless csónakázásba kapaszkodni. Ami azért édes kevés. Itt nagyon fájt a pénztárca.

 

3: Harry Potter és a Halál ereklyéi második rész - Harry Potter and the Deathly Hallows part 2

Én szerettem a Harry Potter szériát, minden hibájával együtt. A 7.1-től pedig az agyamat eldobtam, annyira jó volt. Mindezek után, zárásképpen előállnak nekem egy színes-szagos csindarattával, amiben a hibák száma az egekben van, a legjobb ziccer kijátszatlanul marad, a vége pedig olyan, mintha ezt a nyolc filmet/tíz évet egy vállrándítással intéznék el. Az év egyik legnagyobb csalódása - remélhetőleg hosszútávon nem nyomja rá a bélyegét az előző részekre.

 

2: Cowboyok és Űrlények - Cowboys and Aliens

Hallottam előre, hogy ez nem sikerült úgy, mint kellett volna, na de arról nem volt szó, hogy az év egyik legrosszabb filmjével állunk szemben. Bár az elején még minden oké, a western világ kifejezetten jó volt - de mihelyt megjönnek az ufók, a klisé áradat elindul, a nevetséges párbeszédek szaporodnak, és a már nekem ciki fordulatok is kitesznek magukért. Ez nagyon gáz volt.

 

1: Csizmás, a Kandúr - Puss In Boots

Idén senki se vesztett nálam akkora hitelt, mint a DreamWorks - pedig az ezt megelőző filmjei már minőségiek voltak. Zéró ötlet, kínos üresjáratok, nem működő poénok, illetve a leggusztustalanabb animált karakter, talán ever, és olyan profithajhász bűz az egész körül, amit csak ritkán érezni. És ráadásul én vártam ezt a filmet.

 

És akik még csalódást okoztak: The Guard; Never Let Me Go; Unknown; You Will Meet A Tall Dark Stranger; Harry Brown; Horrible Bosses;

 

És akkor nézzük az öt legrosszabb filmet:

5: Féktelen Harag - Drive Angry

Egy nagyon jó trash mókának ígérkezett, és minden adott is volt hozzá - csak sajna tényleges trash lett belőle. És egy autós-poklos-gyilkolós mozi hogy a fenébe tudott unalmas lenni?

4: The Rum Diary

Két óra tömény unalom, egy rossz-nézni-annyira-fáradt Johnny Depp, és senkinek nincs róla fogalma, hogy miről van itt szó. Pedig ez elvileg valahol a Félelem és reszketés testvére...

3: A Föld Inváziója - Csata: Los Angeles - Battle: Los Angeles

Oké, erről inkább ne is beszéljünk. Fáj visszagondolni.

2: Elhurcolva - Abduction

Ennek az egyetlen szerencséje az, hogy tudtam, hogy ennyire rossz lesz - így nagyon jókat röhögtem rajta. Ettől még nem menekül meg a lista majdnem-aljától ez a gáznál is gázabb, a szó legrosszabb értelmébe vett akciófilm. Irány a Film+2.

1: Hajnalhasadás első rész - The Twilight Saga: Breaking Dawn part one

Engem film még ennyire talán még sose húzott fel a hülyeségével. Karfa kaparás, hajtépés, és hatalmas vágy a vászon beverésére. Miközben ezeket mind átéltem magamban, a "film" még mindig egy helyben állt. Elnézést a kifejezésért, de ez egy mocsok.

 

 

Címkék: harry potter 2011 breaking dawn puss in boots twilight saga battle los angeles cowboys and aliens friends with benefits drive angry abduction crazy stupid love deathly hallows part 2 dissapoint movies the rum diary

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr913511393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása