What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Jövőre megint szétrúgják a seggünket

2012.08.09. 19:22 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

Ugyanis érkezik a Kick-Ass folytatása - az öröm azonban nem felhőtlen.

kick_ass_2_2013.JPG

Matthew Vaughn filmje két évvel ezelőtt támadta be a vásznakat (felemás anyagi sikerrel), majd rövid időn belül igazi kultfilmmé nőtte ki magát. A folytatás híre nem jött valami gyorsan, hiszen dollárhegyekről nem beszélhetünk, és Vaughn is elment gatyába rázni az X-Men szériát. Viszont most már hivatalos, hogy jövőre Kick-Ass, Hit-Girl, Red Mist, Big Daddy (?) és legutóbbi megformálóik visszatérnek - ám eredeti rendezőjük nélkül, ugyanis az szintén egy második résszel, méghozzá a már említett mutánsokéval van elfoglalva.

Persze Vaugh (akinek jelen esetben minimum kétfelé kéne szakadnia) nem hagyta ott teljesen a projectet, hiszen producerként rajta tartja a szemét. Helyét Jeff Wadlow, a Never Back Down és a Cry Wolf rendezője veszi át. Hogy ebből így mi lesz, az jó kérdés.

A Kick-Ass 2 valamikor 2013-ban kerül a mozikba.

Címkék: news superhero kick ass matthew vaughn

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr74704218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása