What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

2013

2012.12.31. 15:41 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

Újabb nagyszerű évet tudhatunk magunk mögött, és remélhetőleg egy még nagyszerűbbet kezdünk meg holnaptól. Filmek terén az idei év nem volt semmi (a szokásos leltár holnap kezdődik is!), és úgy tűnik, jövőre se fogunk unatkozni. Lássuk hát, melyik az öt legjobban várt film, aztán indulhat a buli :-)

5: Iron Man 3

Bár a második felvonás csalódás volt, az Avengers visszalehelte Tony Starkba az életet, és most még egy igazi írót is kapott Shane Black személyében, ami önmagában is elég lenne a listára való felkerüléshez. De hát ott a trailer is, ami hát nagy ÚÚÚÚÚ!!!!!!

4: The Great Gatsby

Az első előzetes óta élvezi ez a film a bizalmat, hiszen Leo mindig Leo, illetve nagyon jó esély van rá, hogy Baz Luhrmann megközelíti a Moulin Rouge bravúrját.

3: Pacific Rim

Guillermo del Toro súlyos milliókból játszhat kedvére szörnyekkel és óriásrobotokkal? Ide vele, de most azonnal!

2: Star Trek Into Darkness

Jó volt a 2009-es Star Trek, de ezt a filmet elsősorban nem Kirk és Spock (és Benedict) kalandjai, hanem J.J. Abrams miatt birtokol kiemelt figyelmet, aki az utóbbi időben annyira magasra mászott azon a bizonyos létrán, hogy még.

1: Man Of Steel

Bár én még nem láttam jó Superman filmet, és magért a karakterét se vagyok oda, de most júniusig egy egész tűpárnán fogok ülni - hiszen eddig úgy tűnik, hogy egy igazi csodást fogunk kapni. Meg hát egy Snyder-Nolan kombótól alapból is felgyorsul a szívverés...

man_of_steel_2013.jpg

Boldog, filmekben gazdag új évet kínok mindenkinek!

Címkék: myself new year 2013

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr14989384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása