What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

2012: Legjobb nők

2013.01.03. 19:36 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

A leltár hatodik felvonásával elérkeztük a valószínűleg legkellemesebb részhez. Lássuk hát, hogy 2012-ben kik hódították meg a legeredményesebben a szívemet.

 

5: Rooney Mara

2012_women_rooney_mara.jpg

Baaaang, hideg zuhany, mi? Hát igen, a tetovált lány nem éppen az a tipikus barátnő matéria: picit agresszívabb a kelleténél, a megjelenésén is lehetne mit csiszolni, és feldühíteni se ajánlatos. Rooney Mara azonban ennek ellenére bírt valami szeretnivalót tenni a szerepébe, ami nagyon el van rejtve, de azért ott van. A borzalmas frizurák és piercingek mögött bizony szépség rejlik, kívül-belül.

 

4: Charlize Theron

2012_women_charlize_theron.jpg

Az eléggé hosszú parkolópálya után Charlize Theron két hét alatt visszaverekedte magát az A-listába, és demonstrálta, hogy ő biza olyan, mint a jó bor. A negyedik iksznél járó színésznő gond nélkül vonzotta magára a tekinteteket, annak ellenére, hogy csakis szívtelen ribancokat alakított.

 

3: Keira Knightley

2012_women_keira_knightley.jpg

Steve Carrell-nek igaza volt, ugyanis Keira Knightley valóban az egyik legjobb partner a világvégére való készülődésben. A rengeteg drámai szerepe után a Seeking A Friend-ben végre megint mosolygós (és kissé hibbant) változatát láthattuk, és így gond nélkül került a legjobbak közé. Ártatlan hülyeségei ellenállhatatlanok voltak, és ha eljön a vég, én is szívesen néznék közben a szemébe.

 

2: Emily Blunt

2012_women_emily_blunt.jpg

Bár a Looper-ben valami univerzális összeesküvés révén eléggé hervasztó jelenség volt, Emily Blunt megőrizte helyét a listán - hiszen a Salmon Fishing és a Your Sister's Sister kapcsán is seperc alatt beleszeretett az ember. Lehetne sorolni a tényeket arra nézve, hogy miért is ő az egyik legjobb nő a világon, a válasz úgyis megfoghatatlan lenne - ez bizony kisugárzás.

 

1: Anne Hathaway

2012_women_anne_hathaway.jpg

Oké, tegye fel a kezét az, aki nem nézné meg a Dark Knight Rises összes olyan nyersanyagát, amin Anne Hathaway van. Senki? Gondoltam. De érdemei nemcsak erre filmre korlátozódnak, hiszen nehéz sorsú francia anyukaként ugyanúgy bele lehetett zúgni, mint amikor Gotham City rosszkislánya bőrébe bújt (azért választás esetén az utóbbira voksolnék). Ennyire gyönyörű nőt nem mindennap látni.

 

És akik még nagyon bejöttek idén: Mia Wasikowska - Lawless; Scarlett Johansson - The Avengers; Elle Fanning - We Bought A Zoo; Amy Adams - The Muppets; Jessica Biel - Total Recall; Maggie Gyllenhaal - Hysteria; Sophie Marceau - Happiness Never Comes Alone; Amanda Seyfried - Gone;

 

Címkék: 2012 keira knightley charlize theron anne hathaway emily blunt rooney mara best women

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr354996568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása