What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Íme a még újabb Pókember

2013.02.25. 12:29 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

Marc Webb egy ideje már nyilatkozgatja, hogy az Amazing Spider-Man folytatásában hősünk ruhája látható változásokon fog átmenni. Itt az első, hivatalos kép a darabról, melyet a comingsoon.net-en, a superherohype-on, sőt, még a film igazi facebook oldalán is megtalálhattok.

spiderman_new_outfit.jpg

A helyzet az, hogy én pont megszerettem az első részben látható rucit (pedig eleinte de nem bírtam), szerintem nagyon menő lett... Erre most visszakanyarodunk a Raimi-féle, amúgy klasszikus verzióhoz. Jó, persze, nagyon Ultimate az egész, de akkor is. Jobb lett volna kitartani a meglévőnél. 
Persze gondolom jövő nyárra ezt is megszeretem majd.

Egyébként a film háza tájáról kikerült pár infó a legutóbbi bejegyzés óta. Azt tudtuk, hogy Jamie Foxx lesz Electro, és Harry Osborn is színre lép Dean DeHaan alakításában, de azóta csatlakozott a csapathoz Paul Giamatti, mint Rhino (na, arra kíváncsi leszek),  Felicity Jones, aki valószínűleg a Fekete Macska lesz, valamint Shaeline Woodley, mint Mary Jane. Ja, és persze ott volt a szimbiótát sejtető kép is.

Iszonyatosan szurkolok, hogy Webb ne essen a szutyok harmadik rész csapdájába.

Az Amazing Spider-Man 2 jövő májusban érkezik.

UPDATE: időközben Chris Cooper leszerződött Norman Osborn szerepére!!!

Címkék: news pictures spider man superhero paul giamatti chris cooper the amazing spider man marc webb felicity jones shailene woodley

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr65104391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása