What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

2013: Legjobb nők

2014.01.03. 19:13 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

A leltár egyik legszubjektívebb, ugyanakkor egyértelműen legkellemesebb állomása az utolsó előtti, melyben azokat szedjük össze, akik jelenlétükkel maradandó esztétikai élményt szereztek az elmúlt évben: jöjjenek 2013 legszebb hölgyei.

 

 

+1: Elizabeth Debicki

2013_women_elisabeth_debicki.jpg

Idén ez az egyetlen kategória, aminél nem tudom megállni a minimális bővítést - hiszen nem mehetek el szó nélkül a Great Gatsby semmiből berobbanó szépsége, Elizabeth Debicki mellett, aki elég embereset dobott a film nem éppen magas élvezeti értékén. Vitathatatlan, hogy Baz Luhrmannek továbbra is kifogástalan az ízlése, és ezúton is köszönjük neki, hogy megismertette a világgal eme ausztrál hölgyeményt, akit remélhetőleg gyakran fogunk még látni a vásznakon. 

 

 

5: Anna Kendrick

2013_women_anna_kendrick.jpg

Még szerencse, hogy a Pitch Perfect nem volt egy túlbonyolított valami - Anna Kendrick brutálisan vonta el a figyelmet mindenről és mindenkiről, és emlékeim szerint még a csoportképeken is csak őt kerestem a szememmel. Nem is csoda: karaktere, megjelenése, meg gyakorlatilag mindene egy olyan csajjá állt össze, akiről mindenki álmodik a fősuli alatt. És még a hangja se rossz.

 

 

4: Melanie Laurent

2013_women_melanie_laurent.jpg

Melanie idén Mark Ruffalo oldalbordájaként domborított a Now You See Me-ben, és hiába volt körülette egy rakat bűvész, ő volt az egyetlen, aki ténylegesen elvarázsolt. Egyszerre szomszédlányos és királynői lénye, na meg senki máséhoz nem hasonlítható tekintete mindig és minden körülmények között elbűvölő, s valószínű csak miatta nem felejtem el villámgyorsan a már említett, eléggé semmilyen mozit.

 

 

3: Rinko Kikuchi

2013_women_rinko_kikuchi.jpg

Ha alakváltó bosziként nem is, újdonsült Jaeger pilótaként Rinko Kikuchi igazán maradandó élményt nyújtott, mint az anime-kislányok életre kelt kvintesszenciája. Külső adottságai is figyelemreméltóak, ám igazi vonzereje ellenállhatatlan bájosságában keresendő - meg persze abban, hogy tud óriás-robotot vezetni.

 

 

2: Kristen Wiig

2013_women_kristen_wiig.jpg

Kristen Wiig szerintem örökké fiatal marad, és nem csak azért, mert a negyedik x körül is eszméletlenül jól tartja magát: az a humor és frissesség, amit sorozatosan visz szerepeibe, csodálatra méltó, s egyben imádnivalóvá is teszi. Bár Walter Mitty titkos szerelmeként inkább csak kedves, illetve aranyosan visszafogott volt, még így is simán elegendő hajtóerőt szolgáltatna egy világkörüli úthoz.  

 

 

1: Saoirse Ronan

2013_women_saoirse_ronan.jpg

Aktuális örök szerelmem tavaly végre elég idős lett ahhoz, hogy legálisan lehessen imádni, és Saoirse Ronan egész évben szállította erre az okokat. Az, hogy filmjei minőség terén eléggé széles skálán mozogtak (rossz, jó, oké) egyáltalán nem rajta múlott, hiszen nem csak a legújabb generáció egyik legszebb, de legjobb színésznője is egyben. Olyan ez a csaj, mint a napfény: csak rá kell nézni... és kész, már uralja is a vásznat. Legközelebb Wes Anderson szállodájában találkozunk vele, és alig várjuk a percet.

 

 

És akik még nagyon bejöttek tavaly: Tao Okamoto - The Wolverine;  Naomi Watts - The Impossible és a Diana barna hajú részei; Lindy Booth, a.k.a. Night Bitch - Kick-Ass 2; Michelle Williams - Oz, The Great And Powerful; Vera Farmiga - The Conjuring; Andrea Riseborough - Oblivion; Eleanor Tomlinson - Jack, The Giant Slayer; Jamie Alexander - The Last Stand; Gal Gadot - Fast And Furious 6; Daniella Kertesz - World War Z

Címkék: rinko kikuchi 2013 melanie laurent saoirse ronan anna kendrick kristen wiig best women elizabeth debicki

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr545727335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása