What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

NonTheaterPack XII

2014.02.09. 09:13 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

A hobónak hála most kivételesen nem rossz lemaradásokat pótolhattam. Lássuk, milyen jóságok mennek mostanság a kábelen.

Képtelen kampány - The Campaign (2012)

campaign_movie.jpg

Will Ferrell és Zach Galifianakis, a két kormányzójelölt,  egymásnak feszül a világ valaha volt legbrutálisabb politikai kampányában! Fuck yeah! Ferrell és az aktuálpolitika párosítása már kilóméterekről zseniálisnak hangzik, és lélekben már fel is készülsz az utóbbi idők egyik legjobb vígjátékára.... csak aztán nem kapod meg. Leírva nagyon furának tűnik, de a jó öreg Will-t én az eszéért, debil humorának tartalmasságáért (na ezt rakd össze) szeretem, amik igazi mesterműveket szülnek - ám néha előfordul, hogy ez elmarad, és napjaink egyik legtehetségesebb komikusa csak üres bohóckodást szállít. Sajnos a Campaign is ilyen: fényévekre van attól, hogy kiaknázza a benne rejlő potenciált, és megelégszik egy mezei halálra-röhögtetéssel. Azt viszont marha jól csinálja: a semmihez se hasonlítható, földön fetrengős poénok (vadászat!) rendesen repkednek, és Zach is méltó ellenfélnek bizonyul. Szóval egy 80 perces kacagó-orgiának tökéletes, más egyébnek viszont nem. 6,5/10.

trailer: https://www.youtube.com/watch?v=EpEolZnELtw

Robot & Frank (2012)

A nem túl távoli jövőben az idősebbekre már komornyik-robotok vigyáznak, ha már a csemeték a meló miatt nem érnek rá. Frank (Frank Langella), a nyugdíjas betörő is kap maga mellé egy ilyet, s a kezdeti ellenszenv után nem csak bűntársak, de barátok is lesznek. Igen, már ebből is látszik, hogy Jake Schreier (eléggé Spike Jonze-os) filmje a jól kitaposott köröket futja végig, ahol az eredetiség kizárólag az alapokra és a környezetre korlátozódik - de őszintén szólva, ez most nem baj. A Robot & Frank kiszámítható egyszerűségében is képes arra, hogy leüsse a maga labdáit, maradéktalanul mondja el azt, amit akar, s mindeközben igazi drámát öntsön abba a nonszenszbe, ahogy Langella egy fehér dobozzal társalog. Liv Tyler szűnni nem akaró szépsége pedig hab a tortán. 8/10.

trailer: https://www.youtube.com/watch?v=q4y8YAMPFhk

Abraham Lincoln: Vámpírvadász - Abraham Lincoln: Vampire Hunter (2012)

Abe Lincoln anyját anno vámpírok ölték meg, így az egyik leghíresebb elnöknek egész életében volt egy titkos hobbija: profi vérszopó-vadász volt, aki leginkább baltával irtotta az ellent ifjúkorában. Igen, ez színtiszta, minőségi trash, a legelvetemültebb fajtából, és alapjáraton messze el is kerülné az ember - ám én mégis örülök annak, hogy belefutottam Timur Bekaphatod filmjébe, ugyanis rég volt részem ilyen jó bűnös élvezetben. A Lincoln fiatal-, és öregkorát is felvonultató kaszabolda bőven a jóízlésen belül mozog, eléggé épkézláb sztorival bír, a címszereplő Benjamin Walker telitalálat, valamint most rendezőnk stílusa is eléggé a földön marad ahhoz, hogy ne törjön rá a röhögőgörcs az emberre. Egyébként az egész kulcsa is itt van valahol: az ALVH (bocs) meglepően komolyan veszi magát, és ez valami csoda folytán nem fordul a kárára, sőt. Én képedtem el a legjobban, de ez a mű, miután könnyedén túllép alapja baromságán, egészen tisztességes akció-fantasy-izévé fejlődik. Egy éve a legvadabb álmaimban se gondoltam volna, hogy a két 2012-es Lincolnból ez a jobbik. 6/10.

trailer: https://www.youtube.com/watch?v=34x6m-ahGIo

Címkék: kritika fantasy comedy drama action timur bekmambetov susan sarandon will ferrell zach galifianakis 6/10 8/10 liv tyler frank langella james marsden 6.5/10 mary elizabeth winstead abraham lincoln vampire hunter jason sudeikis the campaign nontheater pack robot and frank

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr465805797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása