What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Spidey tovább csúszik

2014.07.24. 08:18 | Adam Van Helsing | 2 komment

A múltkor arról suttogtunk, hogy a Sony 2016-ról 2017-re tolja egyetlen, valamire való franchise-ának, a Pókembernek a következő részét, ám a stúdió bejelentette, hogy még messzebbre mennek - egészen 2018-ig.

spider_man_3_news.jpg

Legközelebb négy év múlva, 2018-ban fogunk igazi Pókember mozit kapni, adta hírül a Sony szavára támaszkodva számos megbízható forrás, köztük a Hollywood Reporter. Várható volt, hogy a csúnyán alul teljesítő  Amazing Spider-Man 2 után (mely éppen csak áthaladt a 200 millión hazájában) a stúdiónak nagyon komolyan át kell gondolnia előzetes terveit, melyekben további részek, spinoff-ok, meg úgy általában évi egy pók-mozi szerepelt. 

A helyzet a következő: a 2016-ra belőtt harmadik eresztés a tervezett negyedik évébe került (ami egyébként úgy ahogy van, ki is hullott a naptárból), ám a két év múlva esedékes premiernapot megtartotta a Sony, s az Uncharted filmváltozatát tuszmákolta be oda. Szintén abban az évben azért kapunk egy Spidey-közeli mozit, ugyanis a Sinister Six még mindig napirenden van, és '16 novemberében támadni is fog. Az önálló Venom filmről egyelőre hallgatnak, de valószínűleg az is az ASM4 sorsára jut, vagyis egyelőre megy a szemétbe.

Ha a pénzügyeket nézzük, a Sony nem hozott hülye döntést azzal, hogy kimentette a hálószövőt a '16-os nyári darálóból, amikor Batman és Superman, Amerika Kapitány és az X-ek is harcba szállnak, hiszen a második részt még Seth Rogen és Godzilla is el tudta tüntetni a Box Office térképről.

A tempó és a tervek ilyen szintű visszafogása persze nem sejtet túl sok jót, de lehet, hogy pont ez lesz a megoldás: májusban az ASM2 megmutatta, hová vezet a kapkodás, s ha ez a négy év kell ahhoz, hogy ismét jó Pókember filmet kapjunk, én szívesen böjtölök. Az biztosnak tűnik, hogy Marc Webb marad a rendezői székben a trilógia végéig, akárcsak Andrew Garfield, aki akkorra már a 34-ik évét fogja taposni.

Viszont a negyedik rész fix, ám immáron üres májusi helyére egyből lecsapott a Marvel, így még egy dátummal bővült a múltkor napvilágra hozott, amúgy is elég sűrű naptáruk - a Pókember 4 helyett valószínűleg Avengers 3-at fogunk akkor nézni.

Az Amazing Spider-Man 3 valamikor 2018-ban érkezik.

Címkék: news spider man superhero the amazing spider man marc webb

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr76539677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.07.24. 13:20:07

adnák vissza a p.csába a Marvel/disney-nek majd azok kezdenének vele valamit végre.

Jah, hogy igazából annyira mégse kevés az a 200 milla, hogy lemondjanak róla, mi?!

Adam Van Helsing · http://helsing.blog.hu 2014.07.24. 14:51:25

@doggfather: A Sony-nak alig van pénztermelő szériája. Pókin kívül... hát, ott a MIB, de az áll, a Smurfs de hát az vicc, Bond meg szerintem csak félig-meddig az övéké.
Én is kapaszkodnék a Pókemberbe.

De egyébként itt az all time listája: boxofficemojo.com/studio/chart/?studio=sony.htm

akkor ezt most vesd össze mondjuk a Warnerével
boxofficemojo.com/studio/chart/?studio=warnerbros.htm

vagy a Fox-al
boxofficemojo.com/studio/chart/?studio=fox.htm
süti beállítások módosítása