What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Film: Országúti bosszú - The Rover (2014)

2014.08.13. 07:50 | Adam Van Helsing | 1 komment

Gyönyörű semmiség.

rover_movie.jpg

Az összeomlás utáni Ausztráliában Guy Pearce kocsiját váratlanul ellopja egy rakat tahó. Hősünknek valamiért nagyon kell a verda, így utánuk ered, és semmilyen módszertől se riad vissza a siker érdekében. Útközben találkozik az egyik tahó elárult öccsével (Robert Pattinson), így már ketten szelik az utakat. 

"Vérfürdő lesz?"

Filmünk alatt eleinte gyakran eszembe jutott a 2011-es év legjobb filmje, a Drive. Bevezető perceiben David Michod (Animal Kingdom) alkotása legalább annyira kőkemény, brutális atmoszférájú, vér-, és benzinszagú, látványában gyönyörűen megkomponált pokoljárás, mint Refn remekműve - harapni lehet a feszültséget és coolságot, pedig különösebben nem történik semmi. Ez természetesen rohadt jó így, ám csak ideig-óráig: Michod ugyanis nem lép tovább, bivalyerős, tanítani való, kegyetlen stílusa mögé vajmi kevés tartalmat rak, vagy még annyit se. A játszma így rövid úton igen unalmassá válik, s nem egyszer kaptam magam azon, hogy gondolataim kilométerekre kalandoztak el a vetítőteremtől. Mocskosul csodaszép kirakat a Rover, elképesztő stílusgyakorlat, egy remek párossal az előtérben (Pearce morgómedvéje és Pattinson hülyegyereke telitalálat), vérfagyasztóan jó zenével kísérve - csak sajnos mindez a nagy semmi szolgálatában áll. 6,5/10.

trailer: https://www.youtube.com/watch?v=o_UUqy-YbB4

Címkék: kritika thriller drama guy pearce robert pattinson 6.5/10 the rover

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr56599633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2021.08.24. 13:45:33

Akkora posztapokaliptikus western (van ilyen?), hogy a fal adja a másikat, bitang alakításokkal (főleg a csillogós vámpír jó benne), szikár zenével (inkább zajok, aláfestések), és minimál képpel (sivatag).
süti beállítások módosítása