What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Ridley Scott nem kér szárnyast

2014.11.27. 08:13 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

Több forrás, köztük az Empire is megerősítette, hogy Ridley Scott nem fogja megrendezni a Blade Runner folytatását.

blade runner 5.jpg

Az utóbbi években Scott mindig pozitívan nyilatkozott a projectről, ám mindig jött valami más, amivel foglalkozhatott (az Exodus mindjárt a mozikban, most forog a Martian, aztán még valami, aztán talán Prometheus?). Most úgy döntött (vagy a Warner unt rá a dologra), hogy kiszáll a rendezői székből, és csupán producerként vesz részt karrierje, és a sci-fi műfaj egyik legjobbjának továbbszövésében. 

Ugyanakkor azt is elmondta, hogy az eredeti film írójával, Hampton Fancher-el valami irtó jót találtak ki, és Harrison Ford is visszatér, bár csak a film utolsó harmadára - ha minden igaz, addig a filmben keresni fogják Deckard-ot. Hogy kik és miért, az jó kérdés.

Az érzések továbbra is vegyesek az új Blade Runner-el kapcsolatban. Egyrészt az a világ abszolúte megérdemli a tágítást, másrészt az immáron harminckét éves klasszikus egy gyönyörű, kerek egész volt, kellően sejtelmes (rendezői) befejezéssel - lehet, hogy inkább békén kéne hagyni. És ha meg belegondolok, hogy Scott mit tett nem olyan rég másik örökségével, akkor meg pláne.

Te mit gondolsz az ügyről? 

Címkék: harrison ford news ridley scott blade runner

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr636936617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása