What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Elmarad az interjú

2014.12.19. 14:50 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

Előfordul, hogy egy film premierjét odébb tolják, és az sem példátlan, hogy mozis tervek végül csak DVD-n kötnek ki - viszont ami Seth Rogen új filmjével, az Interview-al történik éppen, nos, olyan még nem volt.

the_interview_news.jpg

Rogen második rendezésében ő és James Franco tévéseket alakítanak (előbbi producer, utóbbi showman), akik arra szánják el magukat, hogy interjút készítenek Észak-Korea urával, Kim Jung-Unnal - közben persze bejátszik némi kaland, meg CIA, meg gyilkos poénok, hiszen durva vígjátékról van szó. 

November 24-én a filmet forgalmazó Sony számítógépes rendszere hacker támadás áldozata lett, és bár ezzel kapcsolatban a nyomozás még folyik, az általános vélemény az, hogy Észak-Koreából történt a betörés. Ezután már fenyegetések is érkezetek, miszerint minden mozi, ami műsorára tűzi a filmet (melynek tervezett bemutatója december 25 volt), az robbantásos merénylettel számolhat. Az ügy komolyságát mutatja, hogy minden amerikai védelmi szerv rá van kattanva a dologra, illetve maga Obama elnök is közbeszólt, s nemzetbiztonsági üggyé emelte az esetet.  

A Sony természetesen visszavonta a filmet, nem csak a mozikból, de jelen állás szerint se BD-n vagy DVD-n, de még a neten se óhajtják közzétenni azt soha az életben.

Bár a döntés ésszerű és teljesen érthető, mégis elég nagy a balhé, hiszen a stúdió ezzel szembement azzal a nemzetközi elvvel, hogy terroristákkal nem tárgyalunk, és követeléseiket nem teljesítjük.

A hír hallatára a Paramount visszavonta hírhedt filmjének, a Team-America-nak a vetítéseit (melyet néhol kombóként adtak volna az Interview-al), illetve a pletykák szerint teljesen ki is fogja írtani például a Netflix-ről és az iTunes-ról. A Fox pedig lelőtte Gore Verbinski éppen forgó filmjét, az egyelőre cím nélküli, Steve Carrel főszereplésével készülő, Észak-Koreában játszódó thrillert. 

Hogy ennek hol lesz a vége, fene se tudja. Az viszont biztos, hogy ennél jobb reklám nem kell egy filmnek.

bővebb tudnivalók mindenfelé vannak a neten, köztük itt is: http://www.empireonline.com/news/story.asp?NID=43029

UPDATE: Most mégis úgy áll a helyzet, hogy 25-én (holnap) egy-két moziban bemutatják a filmet. Szóval megy a kavarás.

Címkék: news seth rogen james franco the interview

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr206997853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása