What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Újra szellemeket írtunk

2015.02.01. 08:20 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

A Ghostbusters réges-rég tervezett harmadik része csak nem akart összejönni - először Bill Murray visszakozott éveken át, aztán szegény Harold Ramis távozott el közülünk, szóval már teljesen halott az elképzelés. De a Sonyt nem kell félteni, megtalálta a módját, hogyan csempéssze vissza a mozikba a Szellemírtókat.

ghostbusters_new_cast.jpg

Jól sejted, a megoldás tényleg a reboot, de a mikéntjére fogadok, hogy nem gondoltál: az új felállásban a pasikat csajok váltják fel, méghozzá veterán komikák. A csapatot Kristen Wiig, Melissa McCarthy, illetve az SNL-ből ismert Leslie Jones és Kate McKinnon alkotja majd, a rendezői székben pedig a kortárs csajos-komédiák atyaúristene, Paul Feig (Bridesmaids, The Heat, Spy) ül majd. Érdekes elképzelés, s bár McCarthy "ugyanazt a visszataszító bunkót hozom zsinórban öt filmen át" pályájával nem vagyok éppen kibékülve, inkább ezt a variációt támogatom, mint a klasszikus team teljesen értelmetlen bolygatását. 

Az új Ghostbusters 2016 nyarán jön, és ha Kristen Wiig marad, én biza megnézem.  

Címkék: news ghostbusters melissa mccarthy kristen wiig

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr757128871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása