What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Megint Pókembert keresünk

2015.02.11. 08:25 | Adam Van Helsing | 1 komment

Egy napig élhetett a remény, ám az idő lejárt: immáron biztos, hogy a Pókemberes MCU fúziónak köszönhetően az egész Amazing-vonal megy a kukába.

2012_best_movies_the_amazing_spider_man.jpg

Kilenc hónapja még úgy álltak a dolgok, hogy 2016-ban Amazing Spider-Man 3-at, 2018-ban 4-et kapunk, a köztes években pedig univerzumépítő spin-offokat, s ez még csak a kezdet lett volna. Aztán jött a tavalyi május, s a Spidey 2 gyér bevételeinek és kritikáinak hála a terv megingott - a Sony az év hátralevő részét pedig átgondolatlan vésztervek felvázolásával töltötte. És akkor jött a tegnap, és vele a fordulópont.

A Sony és a Marvel megegyezése alapján Pókember csatlakozik a Bosszúállókhoz, és szóló pályafutását is az MCU-n belül folytatja, s ennek örülünk. Ám eme fejleménynek ára is van: az Amazing Spider-Man történetét, és teljes csapatát, élén Marc Webbel és Andrew Garfieldal, egyaránt kipaterolják a buliból. Természetesen az Amazing Spider-Man 3-at eltörölték, és véleményem szerint a Sony "a spin-offokat még akarjuk" hozzáállása se lesz hosszú életű.

Ugyanakkor bejelentették, hogy indul a rendező-, és színészvadászat - méghozzá hipersebességgel, hiszen 2017 nyarán premier, és az új falmászót (akik a hírek szerint újra visszaraknak a gimibe) addig be kéne tolni valamelyik MCU filmben, lehetőleg a jövő májusi Kapitány 3-ba.

 

Szomorú vagyok. Szomorú vagyok, mert az Amazing-széria minden hibája ellenére nagyszerű elképzelés volt - ennyire jól, ennyire hűen még sose közelítették meg Pókembert és szellemiségét. Andrew Garfield fantasztikus volt a szerepeben, rengeteg adott hozzá, Marc Webb szívvel-lélekkel teli vízióját pedig, mely oly erős volt, hogy a második rész minden butaságán is át bírt törni, öröm volt nézni. Annyi, de annyi lehetőség volt még ebben a párosban és az egész univerzumban, hogy azt elmondani nem tudom. Ám ennek most vége, a kaszálás megtörtént, és egyetlen vigaszom, hogy a Spidey 2 úgy-ahogy lezárta a sztorit. Nagyon fog hiányozni ez a sorozat, melytől most legjobb jelenetével búcsúzunk. https://www.youtube.com/watch?v=di2Qy5erfik

 

A következő Pókember film 2017 júliusában érkezik.

Címkék: news marvel spider man superhero andrew garfield the amazing spider man marc webb

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr737160449

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2015.02.11. 12:43:06

én örülök. megérdemelnénk már egy jó póki filmet. :P
süti beállítások módosítása