What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Új Alien filmet kapunk

2015.02.19. 08:39 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

Pár hónapja Neill Blomkamp (District 9, Elysium, Chappie) pár concept art kíséretében elejtette, hogy szívesen csinálna egyszer egy Alien filmet, s ez egy roppant szép és izgalmas álomnak tűnt - ami most valóra is válik.

alien_blomkamp_news.jpg

Amíg Ridley Scott csak tököl az építészekkel, addig Blomkamp a Chappie forgatása alatt, Sigourney Weaver közreműködésével összerakott egy tervet a következő Alien mozira, aminek a Fox most zöld utat is adott - adta hírül többek között az Empire és a Variety. A sztoriról egyelőre semmit se tudni, még azt se, hogy folytatás, előzmény vagy valami más lesz-e, csak annyit, hogy Prometheustól igencsak messze fog állni (hála az égnek), és a házi rajzok alapján Ripley nagy valószínűséggel visszatér, de Hicks sem zárható ki teljesen a buliból.

Blomkamp állítása szerint már a teljes film a fejében van, szóval mihelyt vége a Chappie turnénak, neki is állhatnak a melónak. Én izgatottan várom, hogy mi lesz ebből.

Címkék: news alien sigourney weaver neill blomkamp

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr177187855

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása