What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Disguise

2015.03.02. 08:04 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

Tegnap beköszöntött a március, és ez csak egyet jelenthet: alig két hét, és elkezdődik a legújabb alakváltós rajzfilmsorozat, a Transformers: Robots In Disguise.

transformers_rid_grimlock.jpg

Pár hónapja (lassan fél éve) már szót ejtettünk egyszer erről a showról, de a premier közeledte alkalmából vegyük át újra: a külsőre hagyományosnak tűnő rajzfilm történet szempontjából a nagysikerű Prime-széria folytatása, melyben az Autobotok (Grimlcok, Strongarm, Sideswipe, Fixit) vezére Bumblebee, a küldetés pedig nem más, mint az állatokra hajazó Álcák elgyepálása - ennek ellenére a hangulat jóval lazább lesz, mint legutóbb.

A várakozás fokozása érdekében a Hasbro jelenleg szinte naponta kiad valami új marketing anyagot, melyekből kettőt emelnék ki: az első egy kis Behind The Scenes az alkotók közreműködésével, a másik pedig egy Grimlock összeállítás, ami lehet, hogy bugyuta, de engem kilóra megvett, és egy pillanat alatt alatt elsöpörte azt a távolságtartást, amivel eddig eme sorozat iránt viseltettem.

https://www.youtube.com/watch?v=ybd87uAo9jY

https://www.youtube.com/watch?v=qLyBZIH_Ieg

A Robots In Disguise egy óceánnal arrébb a Cartoon Networkön fog futni március 14-től, szóval jó eséllyel hamarosan a hazai csatornán is láthatjuk.

Címkék: trailer transformers transformers robots in disguise

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr737232699

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása