What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

BoxOffice: Bosszú

2015.05.04. 14:29 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

Hétvégén a Bosszúállók ismét lerohanták az amerikai mozikat, s bár elképesztő összeget hősködtek össze, örömük mégse teljes.

avengers201.jpg

Három évvel ezelőtt az első Avengers óriásit kaszált az első hétvégéjén: 207 milliós nyitányával természetesen nyitóhétvégi all-time bajnokká vált, de még fontosabb volt, hogy ebben a kategóriában elsőként lépte a 200 milliós határt a történelemben. A bravúrnak azóta senki se tudott még a közelébe se férkőzni (legtovább az Iron Man 3 jutott 174-el), így a folytatásra várt a feladat, hogy végrehajtsa a trónfosztást. Nos, ez elmaradt: az Age Of Ultron "mindössze" 187.7 milliót termelt a kezdő körben. Hogy hova lett az a 20 milla, rejtély. Egyesek a szombati, különféle sporteseményekre (boksz, Kentucky derbi) mutogatnak, mások a széria hanyatlását látják ebben a fejleményben (há-há, jó vicc) - ám a legvalószínűbb az, hogy a 2012-es előd (már-már fizikai képtelenségbe nyúló) teljesítménye egyelőre mindenki számára megugorhatatlan, vagy hogy úgy mondjam, a kolosszális siker megbosszulta önmagát. Illetve az is biztosan közrejátszik, hogy egy Marvel all-star válogatott másodjára már nem akkora poén.

Természetesen az Age Of Ultron ettől még minden elismerést megérdemel, és eléggé ostoba az, aki a hétvégi eredmény után vészharangot kezd el kongatni. Amerikában 480-500 millióg biztosan eljut a film, világszinten a másfélmilliárd is borítékolható, mert bár a kritikák most visszafogottabbak, a nézi reakció ismét kirobbanó. Szóval nincs itt semmi baj, csak új bajnokot nem avattunk - van ilyen.

Ultron csütörtökön igázza le a hazai mozikat.

Címkék: joss whedon box office marvel superhero avengers

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr597428982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása