What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Han első lövése

2015.07.08. 17:53 | Adam Van Helsing | 2 komment

Végre valahára kiderült, mi is lesz pontosan a második Star Wars spin-off, vagyis Anthology film: tessék elővenni a mellényeket és a Millenium Falcon forgalmi engedélyét, mert bizony Han Solo szólókalandja érkezik.

han_solo_movie_news.jpg

A hír szerint, amit már a Lucasfilm is megerősített, az eddig cím nélküli project a galaxis leghíresebb csempészének ifjú korába fog elkalauzolni. Ez egy teljesen új terv (tehát nem Josh Trank maradéka), amit az Empire-t író Lawrence Kasdan és fia vet papírra, illetve Phil Lord és Chris Miller fog megrendezni. A párosnak már most osztódnia kellene, hogy tartsák a határidőket a különböző terveikhez (a naptárukban ott van még pár Lego Movie, a 23 Jump Street, a Flash meg egy animált Pókember), de mivel állításuk szerint egy Star Wars film mindig is nagy álmuk volt, valószínűleg lelkiismeretesen bánnak majd vele.

Hogy ki fog Han Solo bőrébe bújni, az persze még rejtély. Egy biztos: premier 2018 májusában.

Címkék: star wars news lord miller

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr457610788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2015.07.10. 11:02:46

és vajh szólóban nyomja majd?!

:D:D:D

Adam Van Helsing · http://helsing.blog.hu 2015.07.11. 07:12:57

@doggfather: lehet, hogy lesz mellette valami beszélő medve :-))
süti beállítások módosítása