What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Star Wars: Képek, hírek, mindenek

2015.08.16. 09:19 | Adam Van Helsing | 3 komment

A hét folyamán a Disney nem fogta vissza magát annak a bizonyos messzi-messzinek az ügyeiben. Először az EW által tizenkét fotót tártak a VII-ik részből a világ elé, melyeken elég érdekes dolgok figyelhetőek meg, Hux generálistól (Domhnall Gleeson), a Chrome Trooperen át egészen a vörös karú 3PO-ig és Kylo Renig (Adam Driver). Katt ide, ha magad is látni akarod őket. 

sw_pic_news_kylo.jpg

Illetőleg a napokban zajlott a D23 nevű, rendes évi Disney Expo, ahol mindig lerántanak néhány fátylat erről-arról. A Star Wars kapcsán konkrétan a következőkről:

- A Rouge One (azaz az első Antológia film, ami 2016 végén érkezik) háza tájáról érkezett egy fotó, illetve kiderült, hogy Felicity Jones mellett Forest Whitaker, Mads Mikkelsen és Alan Tudyk is ott fog feszíteni a Halálcsillag terveinek megszerzése közben. Bizony. 

- Phil Lord és Chris Miller, a második Antológia film, vagyis a Han Solo szóló mozi rendezői egy eléggé fiatal, 20 év körüli Hanban gondolkodnak. Viszlát, Chris Pratt.

- És a legfontosabb: kiderült, hogy J.J. Abrams (VII) és Rian Johnson (VIII) után a nagy filmek rendezői székébe nem más fog ülni, mint a Jurassic Worlddel robbantó Colin Trevorrow! A Star Wars IX, vagyis az új trilógia zárása 2019-ben kerül a mozikba.

 

A Force Awakens-ig pedig már csak bő négy hónapot kell aludni. Lassan jöhetne egy új trailer, nem?

Címkék: star wars news pictures mads mikkelsen forest whitaker felicity jones adam driver domhnall gleeson colin trevorrow lord miller

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr77709776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2015.08.17. 08:31:52

mikkelsen miatt most egy könnycseppet letöröltem.

Adam Van Helsing · http://helsing.blog.hu 2015.08.17. 13:26:34

@doggfather: Hát Madsre szerintem senki se számított...
De Forest is egy nagy (pozitív) wtf.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2015.08.18. 12:17:21

@Adam Van Helsing: így van neki is örülök, de mads csak egy van. :D
süti beállítások módosítása