What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Tolódások

2015.09.20. 09:01 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

A héten felröppent pár hír egyes filmek helyváltoztatásáról.

star_trek_3_roberto_orci.jpg

Először is a Star Trek jövő nyáron érkező harmadik, Beyondra keresztelt része két héttel odébb, július 8-ról 22-re vándorolt. Ez valószínűleg az igen sűrű naptárnak tudható be: az eredeti időpontnál a Warner és Guy Ritchie Arthur királyával illetve az Ice Age ötödik felvonásával állt volna hadban a Paramount filmje, amit most egy Ghostbusters-Bourne duóra cserélt - IMAX szempontból ez lényegesen kedvezőbb.

Guillermo del Toro és a Pacific Rim 2 (mely Maelstrom alcímmel 2017-re volt tervezve) azonban már nem ússza meg ennyivel: a 2013-as, anyagilag gyengén muzsikáló, ám instant kult-státusszal bíró robotzúzda folytatását a Universal és a Legendary Pictures nem egyszerűen elodázta, hanem felfüggesztette. Kommentet senki se fűzött az ügyhöz, a novemberre tervezett forgatás pedig lóg a levegőben - Del Toro persze még bizakodik, de túl sok oka nincs rá. A háttérben valószínűleg stúdiók kavarása állhat (a Warner és a Universal közé szorult Legendary.... eh, az hosszú), de ha van egy kis mákunk, akkor rendezőnk ezt a bizonytalan időszakot a Hellboy 3-ra fordítja.

Illetve napvilágot látott, hogy a Transformers 2017-re belőtt ötödik részét Akiva Goldsman írja, miközben az Ant-Man eredeti írói egy Cybertronra fókuszáló animációs mozin dolgoznak. További részletek hamarosan, de Bay úr továbbra is tagadja, hogy visszaülne bármilyen robotos mozi rendezői székébe.

Címkék: star trek news guillermo del toro pacific rim transformers

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr507802326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása