What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Tényleg jön a Prometheus 2

2015.09.25. 07:38 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

Szokatlanul hosszú csönd és semmittevés követte Ridley Scott 2012-es, igencsak... khm... megosztó Alien előzményfilmjét, a Prometheust, de ennek most vége. Az elmúlt hetekben felpörögtek az események a folytatás körül, annyira, hogy tegnap már a címét is leleplezték.

prom11.JPG

Scott éppen a Martiant promótálja világszerte, s természetesen mindenhol nekiszegezik a kérdést, hogy mi lesz a Promival? Nos, a rendező szépen lassan adagolja az infókat, ráadásul igen lényegeseket:

- a forgatást előreláthatóan jövő év elején kezdik (Scott gyors filmes, szóval ebből egy 2017-es premierre lehet következtetni)

- Előbb kapjuk meg, mint a Blomkamp-féle Alien 5-öt.

- Michael Fassbender és Noomi Rapace a fedélzeten.

- Továbbra is az ember eredetét kutatjuk. 

- Legalább két, ha nem három folytatás van a láthatáron, melyek végére beérjük az Alient.

- És a film címe Alien: Paradise Lost lesz - s ez Scott állítása szerint nem véletlen (na ne mond). 

 

Bizony, a Prometheus 2 nem csak anyaszériájától, de John Mitontól is kölcsönöz, ha címről van szó, s láss csodát: az Elveszett Paradicsom pont Ádám és Éva bukását járja körbe. Kezdődhet a spekulációs buli.

Bár az első rész továbbra is az egyik ősellenségem, azért szurkolok, sőt, nagyon szurkolok, hogy a következőt jól gatyába rázzák, mert hihetetlen lehetőségek vannak ebben az anyagban. Viszont ha ránézek a forgatókönyírókra (Jack ' Transcendence' Paglen és Michael 'Green Lantern' Green), akkor a fejem már megint elkezd a legközelebbi fallal szemezni...

Az Alien: Paradise Lost várhatóan 2017-ben kerül a mozikba.

 

Címkék: news alien ridley scott prometheus

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr177819848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása