What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Rémhír

2015.10.31. 16:44 | Adam Van Helsing | 2 komment

Neill Blomkamp egy igazi rémhírrel készült az idei Halloweenra: twitterén jelentette be, hogy a Fox határozatlan időre elpakolta az Alien ötödik részét.

alien_blomkamp_news.jpg

A District 9 rendezője tavaly év végén tett közre a semmiből néhány Alien concept artot, mondván, hogy szívesen készítene egy új filmet Ripley és az idegenek végtelen románcáról. A Foxnak a képek és Blomkamp mai napig rejtélyes koncepciója annyira bejött, hogy azonnal zöld utat adtak a projectnek, ami szépen készülgetett is. Ám azóta történ néhány dolog: rendezőnk legutóbbi munkája, a Chappie minden lehetséges módon megbukott, illetve Ridley Scott végre rászánta magát arra, hogy folytassa a Prometheust - eme hírtől az Alien 5 alatt már alaposan megingott a talaj. Most meg úgy tűnik, végképp kicsúszott alóla.

Teljesen érthető a stúdiótól, hogy az Alien univerzum atyjának, és egy frissebb darab továbbszövésének szavaznak inkább bizalmat. Blomkamp xenomorph kalandja így most parkol, ám ha Scott 2017-re belőtt mozija, az Alien: Paradise Lost le tudja küzdeni a Prometheus negatív árnyékát, és hasít egy jó nagyot mind a kasszáknál, mind pedig a megítélésben, akkor valószínűleg egy nap csak meglátjuk, hogy hova is vezetnek azok a hírhedt concept artok.

Az Alien: Paradise Lost valószínűleg 2017-ben kerül a mozikba.

Címkék: news alien neill blomkamp

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr788039334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr.Jones · http://mediaviagra.blog.hu 2015.10.31. 21:15:15

Blomkamp pályájának az lesz majd a csúcsa, amikor a sok szar után végre sikerül egy közepes filmet rendeznie. A Prometheus viszont nézhetetlen volt - Scott eddigi legrosszabb filmje -, így annak a folytatása az igazi rémhír. Főleg az egészen remek Martian után.

Adam Van Helsing · http://helsing.blog.hu 2015.11.01. 07:56:32

@Dr.Jones: Blomkampbe azért jó nagy adag tehetség szorult, hangulatban, vizualitásban, akcióban és CG használatban nagyon erős. És bár az én gyomrom még mindig kevés hozzá, a District 9 egyértelműen egy nagyon fasza film.
Ha egyszer egy jó írót kap maga alá, én mondom, csodát fog művelni.

Ha pedig Scott legrosszabbját keressük, akkor a Promi mellett ne feledkezzünk meg az Exodusról, a Jogászról (én rá szavazok) meg a G.I Jane-ről se :-))
süti beállítások módosítása