What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Idegen csaj

2015.12.20. 11:28 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

Tovább bonyolódik Ridley Scott következő Alien filmje, a Covenant.

alien_katherine_waterston.jpg

Új színésznő iratkozott fel a xenomporh listájára, méghozzá főszerepre. Miközben a Prometheus-ban megismert Dr. Shaw karakterét továbbra is Noomi Rapace fogja alakítani, ezúttal elsősorban nem érte, hanem a mostanság felfutó Katherine Waterstonért (Steve Jobs, Fantastic Beasts) izgulhatunk a világűr legsötétebb helyein. Hogy kit, illetve mit is fog ő megformálni, természetesen még titok. Scott emellett azt is elmondta, hogy ezúttal tényleg Alien mozit fogunk kapni, és a címszereplő a teljes arzenálját (tojás, face hugger, stb) be fogja vetni.

Az Alien: Covenant várhatóan valamikor 2017-ben kerül a mozikba.

Címkék: news alien ridley scott prometheus

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr138185988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása