What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Box Office: A csillagok is átlépték

2015.12.28. 16:25 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

A legújabb Star Wars mozi, a Force Awakens brutális tempóban kaszál szerte a világon. Azért annyira nem vagyunk meglepve.

starwars06.jpg

Tizenkét nap: ennyi kellett ahhoz, hogy J.J. Abrams monstruma bevegye a milliárdos határt a nemzetközi bevételekben. Az ezen a téren már 1,090 milliónál járó Force Awakens, mely eddig 37 Box Office rekordot tudhat magáénak, hazájában is tarol: immáron 544 milliónál jár, s az örök ranglistán (momentán) az ötödik helyet foglalja el - s ezzel már most le is hagyta szériabeli testvéreit. Az Avatar innen bő 200 millióra van, szóval pite lesz elhódítani a trónt. Hazánkban is elképesztő a siker mértéke, egymillió néző alatt aligha fogy el a lendület - a kérdés az, hogy az aktuális csúcstartót (ami, mit ad Isten, a Phantom Menace) túl tudja-e majd szárnyalni. 

A milliárdosok klubja így 24 tagúra bővült, köztük a tizenötödik helyen tanyázik most a Wars, de még az elsőre is komoly esélye lehet.

Címkék: star wars box office j.j. abrams

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr918206608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása