What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

2016

2015.12.31. 19:31 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

Már megint itt a szilveszter, ismét eltelt egy év - és nem is akármilyen! 2016 várhatóan közel se lesz olyan velőtrázó, mint '15, de azért egy ötpontos várólistára neki is bőven futja. Szóval nézzük (még egyszer, utoljára), hogy momentán mik a jövő évi favoritok. 

 

Suicide Squad

Leto őszentségét már soha az életben nem fogom megkedvelni, de David Ayerben minden körülmények között maximálisan megbízom. Szurkoljunk együtt a brutalitásért!

 

Star Wars: Rouge One

Gareth Edwards beszabadul a messzi-messzi galaxisba? A Force Awakens után amúgyis minden jöhet, ami Wars, de így meg aztán pláne.

 

A Monster Calls

J.A. Bayona enyhén szólva eddig még nem okozott csalódást, ebben a sötét mesében pedig egy fiú és egy fa-szerű szörny sztoriját adja elő. Azonnal akarom!

 

Story Of Your Life

Dennis Villeneuve. Már ennyi is elég lenne, de akkor vegyük még hozzá Amy Adams-t, meg az első kapcsolatfelvételt egy idegen fajjal. Már mos libabőr ezerrel.

 

Steve Jobs

Boyle. Sorkin. Fassbender. Hála az égnek kivételesen már csak mindössze két hetet kell várni az év legjobban várt filmjére.

steve_jobs.jpg

És természetesen mindenkinek nagyon boldog, jó filmekben gazdag új évet kívánok :-))

Címkék: myself new year

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr148212946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása