What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Záróra

2016.01.06. 13:29 | Adam Van Helsing | 1 komment

Két nap híján hét év után eljött az elkerülhetetlen - hisz tudjuk, hogy minden, aminek kezdete van, véget is ér. A mai napon ez az oldal bezárul, én pedig elhagyom a bloggerek világát.

15262773462_bb8bd1f75b_o.pngFarewell my friends.

2009 január nyolcadika egy roppant semmilyen, egyenesen unalmas nap volt. Aznap délután négykor hirtelen ötlettől vezérelve leültem akkori laptopom elé (jujj, hol van már szegény...), felregisztráltam a blog.hu-ra, és elkezdtem írni. Természetesen ennek, mint az ilyen akciók többségének, egy lány volt az oka, esetemben a róla való figyelemelterelés volt az elsődleges cél. De azért az is vonzott, hogy kikiáltsam véleményemet a nagyvilágba, leginkább filmekkel kapcsolatban, mert máshoz még annyira se értek. Nem hittem volna, hogy kihúzom idáig, s voltak olyan szakaszok, mikor nem hittem, hogy valaha abba fogom hagyni. 

Visszagondolva szinte hihetetlen, hogy ez idő alatt mennyi minden történt, mennyi mindent éltem, éltünk itt át. Hype-al meg mindennel együtt átment rajtunk három Nolan, három Fincher és három Transformers mozi. Láttuk Batman legendájának végét, Pókember új kezdetét (s ugyanazzal a lendülettel rögtön a végét is), a Marvel univerzumépítését, és a DC erre vonatkozó irigységét. Megéltük az éhezők teljes viadalát, a Pixar hullámvasutazását, Középfölde kizsákmányolását, az Illumination nulláról induló világhódítását. Előttünk lett sztár J.J. Abrams, Michael Fassbender és Benedict Cumberbatch, s a szemünk láttára nőtt fel Saoirse, Mia és JLaw. Olyan filmes megváltásokat vártunk tűkön ülve (nem egyszer aztán hiába), mint az Inception, a Prometheus és persze a Star Wars, és olyan váratlan klasszikusok tepertek le lesből, mint a Drive, a Shame vagy a Super 8 (2011 elég király volt). És olyan elképzelhetetlen dolgok történtek, mint hogy Neill Blomkamp és Jason Reitman kinyírta saját karrierjét, Guillermo del Toro csak két filmet pakolt le ez idő alatt; vagy hogy Philip itt hagyott minket. És még órákig sorolhatnám.

Mint ahogy azt is, hogy mennyi mindent tartogat a jövő. Hogy hogyan alakul a Star Wars világa, mi lesz Optimuszékkal, mi vár ránk a Végtelen Háborúk után, milyen lesz a Blade Runner 2, vagy hogy Trier barátom milyen egetverő faszságokkal fog még előállni. Csodás és izgalmas dolgok állnak előttünk, amikben csak az a szomorú (hogy őbáróságát idézzem), hogy én nem fogok róluk beszámolni nektek. Mert elfáradtam - de az ilyesmi előfordul.

De a búcsú azért nem teljes. Egyrészt soha ne mondd, hogy soha ugyebár, másrészt az oldal maga itt marad, ha bármikor vissza akarna nézni valaki bármit (meg hát az egóm még nem engedi, hogy hét évet csak úgy kitöröljek), harmadrészt a Facebook-szekció tovább fog élni, ahol, ha csak egy mondat erejéig is, de láthatjátok majd véleményeimet a filmekről, trailerekről, hírekről. Szóval az a 41 lájkolóm nem szabadul tőlem.

Hét év, kábé 700 kritika, 474 trailer, 209 hír, 44 BD/DVD teszt, 144 trailer-, 22 szarfilm-, 19 mozi-, 17 mozin kívüli pack, természetesen hét darab éves leltár, és még ezernyi dolog áll mögöttünk. Minden olvasómnak köszönöm a figyelmet, remélem néha tudtam nekik valamit adni.

Nagyon sok jó filmet kívánok mindenkinek.
Sziasztok.
Ádám

Címkék: myself

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr458245464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása