What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Retribution III

2009.03.03. 14:34 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

Már csak kettőt kell aludni, és itt a Watchmen... és már megint befejeződik egy feszült, de mégis izgalmas várakozás - hiányozni fog. Mielőtt az utolsó visszaszámláló bejegyzés ide kerülne majd, gondoltam, jó lenne kicsit összefoglalni, tippelgetni, meg ilyenek... Lássuk hát!

Alan Moore és Dave Gibbons képregényének filmváltozata... hm, hogy is mondjam....érdekesnek ígérkezik (minden negatív hangsúly nélkül). Az alternatív 1985-ben játszódó szuperhősökkel teli történet... hm, nem lesz ez így jó. A Watchmen-t érezni kell. Mert tényleg messze a legjobb képregény, amit valaha olvastam (tegnap fejeztem be, még emésztem). Hogy hogyan csináltak ebből olyan filmet, ami ezt az egészet átadja, egyelőre rejtély. 

Zack Snyder rendező állítólag igyekezett "minden kockájában" hű maradni az alapanyaghoz - és akkor nézzük meg Ozymandias-t, és állapítsuk meg, hogy nem sikerült. És azt hiszem, az egész filmre elmondható lesz, hogy a "miden kockájában" terv nem jött össze. Ami nem feltétlenül baj. Sőt.

Marha nagy meló lehetett ebből filmet csinálni. Kíváncsi vagyok, hogy mely részeket hagyták ki végül, és abból melyek lesznek benne a bővített, 192 perces változatban (igen, lesz ilyen). És hogy mely részeket "szabták át". A végét - szerintem - biztosan. Nem mondom el, hogy mi a vége.

Azt tippelem, a film a nyitóhétvégén olyan 70 millió dollárt fog hozni otthonában (és akkor az baromi sok lesz, hiszen csak március van).

Azt is tippelem, hogy itthon nem igen mennek majd rá a népek. A magyar közönséget soha nem izgatta a szuperhősös film.

De azt is tippelem, hogy (úgy mint a Dark Knight-ból) a Watchmen-ből kultfilm lesz.

Szörnyű, mennyire össze-vissza írok. Mondjuk már mondtam, hogy a Watchmen-t érezni kell. A trailerek, a honlapok, a hangulat - vagy elkap, vagy nem. Meg a képregény. Na, arról is lehetne órákat beszélni. Azt majd máskor.

www.watchmenmovie.com

Címkék: countdown watchmen zack snyder

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr64977549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása