What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Az éjszaka

2010.01.01. 14:42 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

Képzeld el, hogyan tölti el négy hülye állat a szilveszter estét. Ez a négy ez Görény, Supafly, Satu és jómagam.

Jön a drót 29-én, hogy lehet, hogy lesz valami. Ez tök jó is lenne, hiszen rohadt régen voltunk így őshaverok együtt. A lényeg, hogy négyen állatkodjunk egész éjszaka szilveszterkor. Satunak van helye (albérlet a belvárosban), nekünk lesz pénzünk meg ami kell. Oké, ötkor találka a keletinél, merthogy Supa vonattal jön messziről.

A vonat késik, akkor így hárman húzzunk el vásárolni. A fogarasi Tescoba. Kérdem én, mi a ráknak, mikor itt egy köpésre az Aréna, és ott is van Tesco, de nem baj, megnjünk messzebbre. Ja, hogy ott lehet petárdát venni a parkolóban. XD ja. Illetve mire odaérünk, már nem, na nem baj, legalább mozogtunk kicsit XD. Beszedjük a cuccokat (néhány Cool és egy pezsgő, nem mintha nem lenne már alapból nálunk egy szekérnyi pia), közben Supa beér minket, na, akkor irány a kéró.

Ami úgy van eladva, hogy retro, de igazából csak szocreál. Mármint a berendezése, bútorok meg ilyesmik. Le van szarva, jó lesz ez. Akkor gyorsan tüntessük el a Cool-okat, mert zavaróan sokan vannak. XD (a Cool ugyanaz, mint a Bacardi, csak sokkal olcsóbb). Hangulat megy, mert miért ne, a szembe szomszédban is party van, lehet kukkolni a hosszú hajú jó csajt, aki lehet vagy 16 éves, de valamelyik hülye behúzza a függönyt. Francba XD Akkor igyunk.

A Cool-ban az a jó, hogy az égvilágon semmi hatása, így ez még nekem is jó, aki nem szoktam inni. Na, akkor rendeljünk pizzát. Fél óra alatt meg is tudjuk beszélni, hogy honnan meg milyet. Oké, Supa rendel...-ne, ha felvennék, most nem veszik fel. Hmm, akkor erre igyunk. Na, akkor húzzunk kifelé, menjünk Pizza Hut-ba, úgyis az a legdrágább. Kéne valami útravaló, Görény elrejt a kabátja belső zsebébe egy pezsgőt meg néhány Cool-t, Satu meg kever valamit. Azt mondja, 'Kobra energiaital' + vodka, mert az jó lesz. Oké, 4-es villamossal a Király utcához, ott be a Pizza Hut-ba. Annyian vannak, mint a fene, Görény meg huhog közben, mert a kobrás vodka azért üt egy kicsit. Szóval huhogva várunk egy szabad helyre, aztán megtaláljuk. Négszemélyes asztal, a lényeg, hogy szűkös, és senki nem néz minket buzi pároknak. Aha. Oké, rendeljünk családi pizzát, ha már úgyis így nézünk ki, csirkés meg kolbászos. Pincér azt mondja, hogy abból nincsen rendes serpenyős, csak #X@&""% változatban van. Fingunk sincs miaz, nem baj, jöhet. Hát jött, ógy 40 perc múlva, hát ez a pizza a világ legnagyobb hülyesége, mert a széle ilyen buktákba vagy mikbe végződik, hát az szar volt. Szerintem. Oké, szar a kaja és még várnunk is kellett egy csomót, ezért Görény ad vagy 300 forint borravalót, mert mért ne XD. Na, menjünk innen.

Gyerünk az Oktogon felé, na, ott tömeg van, akkor végig az Andrássy úton a Deák tér felé. Közben leszakad a kabátom gombja, Satu meg nyomja a petrádákat orrba szájba. Deákról Vörösmarty térre, ott is sokan vannak, akkor ki a rakpartra, jön egy villamos, áh, szálljunk fel, jó lesz az. Húzás a Margit hídhoz, a Cool-ok közben elfogynak, na, akkor ürítsünk, úgyis van itt egy csomó bokor. Akkor menjünk át a hídon Budára, aztán majd valami. A híd közepén Görény meg hugyozna, bele a folyóba, de aztán mégsem, mert mozgáskoordinációs zavarokkal küzdő szőke pics@ közelít, aki úgy ki fogja törni a bokáját abban a tűsarkúban, hogy öröm lesz nézni. Oké, átérünk Budára, akkor menjünk a vissza Pestre, húzás a Lánc-hídhoz. Útközben Görénynél megmutatkozik a kobravodka hatása, amit elkeresztelünk Zsarnokgyík-lének. A menés nem igazán megy neki, gondolkodni kell, hogy melyik lábbal kéne lépni. Satu mondja, hogy ez bizony a Zsarnokgyík, azt olvasta róla, hogy megszünteti az összeköttetést az agy és a gerincvelő között.

Görény úgy jár mint egy idióta, mi meg röhögünk, mint a veszett hiénák. Juj, fél óra és éjfél, húzzunk bele. Átérünk Pestre, vissza a Vörösmarty térre, ott ér minket az éjfél a többi hatezer emberrel együtt, aki ott van. Hirtelen jobbról pezsgő, balról pedig konfetti végódik az arcunkba, illetve elkezd zuhogni az eső, de kit érdekel? XD Inkább locsoljuk egymást a saját pezsgőnkkel. Supa-nak a szemüvegére megy, aki onnantól nem lát. Nekem azt hiszem a kabátom kapott, de nem biztos. Mindesetre most eléggé fura szaga van.

Akkor húzzunk haza, mert szakad az eső, és a tömeg is mindjárt eltapos. Közben sms-t kéne írni meg telefonálni, de a T-Mobil be van dögölve. Görény meg Írországgal próbál beszélni, de nem veszik fel, de később visszahívják. Nekem a hajamról már az orromba csorog az eső XD, nembaj. Akkor Erzsébet híd, próbáljunk eljutni a 4-es villamoshoz. Közben belebotlunk egy Pa-Dö-Dö koncertbe, amibe még szép, hogy belel kell hallgatni. Az egyik kövér csaj a kettő közül szegény már annyira kövér, hogy nem tud állni, és ülve énekel. Najó, menjünk tovább. Közben egyikünk megtisztel egy Szűz Mária szobrot, mert hát sok volt a pia. Közben állunk az esőben. A villamos már látótávolságban, és már itt is van. A Zsarnokgyíklé visszavág, amikor fel kéne lépcsőzni a villamosra. De hát csak hazaérünk, a liftbe is beférünk, akkor vágódjunk le a fotelekbe. Kezdőthet a lelkizés, amikor már megértőek vagyunk egymással, és pletyizhetünk, amolyan pasisan. Közben repül a kuglóf. Ez eltart olyan fél kettőtöl hatig, onnantól mintha aludtam volna.

Már elseje fél tíz van, pakoljunk össze, és menjünk el a kéróból, most már tényleg haza. Abban egyetértünk, hogy bár nemigen látunk ki a szemünkön, azért ez állat volt. Ilyet még kell majd. XD

Címkék: myself new year

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr471637055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása