What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

A legfrissebb Avatar hírek

2010.08.08. 18:28 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

Nem telhet el sok idő anélkül, hogy szóba kerüljön James Cameron filmmonstruma, az Avatar. Íme a legújabb hírek a világ legsikeresebb filmjének háza tájáról.

Először is: augusztus végén jön a mozikba a bővített változat! Na, nem hozzánk, hanem a tengeren túliakhoz (hazai bemutatóról nincs hír). A bővített változat 9 egész perccel lesz hosszabb az eredetinél, de Cameron azt ígéri, ez igencsak jó kilenc perc lesz. Nem ilyen dumálós dolgok, hanem csata bővítés, szerelmi izé-mizé.... ja, és a lényeg, hogy az összes plusz jelenet a CG világban játszódik. Ha minden igaz, ez a változat kerül majd rá az év vége felé megjelenő DVD-re/BD-re, ami ezen kívül egy tonna extrát is tartalmaz majd - már ha hihetünk a pletykáknak. Szóval ha még nem vetted meg az érthetetlenül fapados kiadást, akkor most már bírd ki ezt a pár hónapot (én is ezt teszem), és reméljük, nem fogsz csalódni.

Illetve szóba kerültek a folytatások. Cameron legújabb ötlete az, hogy rögtön két részt is leforgat, méghozzá egyszerre (a'la Pirtes filmek és Mátrixok), trilógiává bővítve ezáltal az Avatar-t. De ez még nagyon a jövő zenéje, a forgatókönyveknek még csak az elnagyolt váza van meg. Azonban az tuti, hogy nem ússzuk meg ezt az évtizedet néhány Na'avi attack nélkül :-) Lehet örülni.

special edition trailer: https://www.youtube.com/watch?v=BgW_pn60rsc

Címkék: avatar news james cameron

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr372207765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása