What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Vasember három, papír BD-n

2013.07.07. 18:08 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

Najó, a címben foglalt állítás persze túlzás, de kétségtelen, hogy az Iron Man 3 elég gyenge BD-n fog érkezni.

iron_man_3_bd.jpg
Hol az extra lemez??!!

A héten a Disney hivatalosan is bejelentette idei legnagyobb kasszarobbantójának, az Iron Man 3-nak Blu-Ray megjelenését, és a részletekkel is előállt. Az Amerikában szeptember 24-én (nálunk talán már egy hónappal előbb) megjelenő kétféle kiadványon (2D, 3D) maga film minden jel szerint nagyon pöpec minőségben lesz megtalálható - a gondok továbbra is a plusz tartalmak körül vannak.

A Disney-ről már egy jó ideje köztudott, hogy magasról sz*rik a lemezeire, ha extrákról van szó. Egy ideig reménykedhettünk, hogy a Marvel filmek esetében más lesz, hogy talán azt kiemelik - ám tavaly a világhódító Avengers kapcsán rájöhettünk, hogy nem. Annak a több, mint kiábrándító lemeznek a stílusát veszi majd célba a jelek szerint az Iron Man 3 is. A közlemény szerint ez lesz a felhozatal:

  • Deconstructing The Scene: Attack On Air Force One: Jump into action with the stunt-team skydivers in this close-up look at creating one of the movie's most memorable scenes.
  • Exclusive Behind-The-Scenes Look – Marvel's Thor: The Dark World—Experience the spectacular new worlds, unforgettable characters, and pulse-pounding thrills of the upcoming blockbuster movie.
  • Marvel's Iron Man 3 Unmasked—Join cast and crew for a crash course in epic movie-making, Marvel style.
  • Gag Reel
  • Deleted & Extended Scenes
  • Audio Commentary—With Drew Pearce & Shane Black
  • And more…

 

Szóval Jump To Screen, Thor BTS, valami rövidke werk, törölt jelenetek, kommentár, és az egeréknél elmaradhatatlan bakiparádé (és van az And More, de az sose jelent jót). Most joggal teheti fel mindenki a kérdést, hogy mi bajom van ezzel, és valóban: egy átlag Disney filmnél ez oké is lenne, de amikor a trilógia első két részéhez 2-3 órás doksikat pakoltak extra lemezen, illetve a Marvel kánon többi tagját is legalább egy óra tiszta werkkel látta el a Paramount és a Universal, nos, akkor talán már érthető a fájdalmam. Ha van egy kis szerencsénk, akkor a Walmart vagy a Target előáll valami helyi specialitással, amihez valami értelmes is tartozik majd, mint tavaly az Avengers esetében (ami egyébként egy száz perces, közepes minőségű film volt az egész MCU munkálatról, és úgy kellett levadászni).

Természetesen fel lehet húzni a szemöldököt a véleményemre, de akkor is megnézném majd az arcokat, amikor majd a Star Wars VII-hez csapnak egy gag reel-t, és slussz.

Címkék: marvel superhero iron man bd/dvd

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr425394835

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása