What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Film: Flörti Dancing - Cuban Fury (2014)

2014.05.05. 07:40 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

Az egyszeri poén is lehet jó.

cuban_fury_movie.jpg

Bruce (Nick Frost) nem éppen az a sportos alkat, de mikor új főnökébe (Rashida Jones) egy csapásra belezúg, ledönti saját korlátait, és egészen egyedi módját választja a hódításnak: felkapja a tánccipőit, és salsázni tanul.

"Ez salsa. Mindig nőről szól."

Vannak ezek a high concpect filmek, melyek egésze nagyon könnyen körülírható (három pasi annyira másnapos, hogy nem emlékszik semmire, vagy Arnie és DeVito ikrek), s létezésüket erre az egy mondatra igyekeznek szabni. Ezek általában egyszer használatos ötletek, de ez nem jelenti azt, hogy ne lehetnének jók - itt van például a Cuban Fury, melyben Nick Frost a hódítás érdekében megtanul salsázni. Ha ebbe csak egy pillanatra belegondolsz, már fetrengsz a röhögéstől, és ezt az alkotók is nagyon jól tudják, s ennek szellemében mindent ki is hoznak ebből a gegből. Frost tanulási folyamata, illetve az időközben tett csajozási kísérletei nagyon jók és iszonyat viccesek - és bár ez a szimpla romkom sztori egyszerűbb, mint az ujjam, filmünk felhőtlen szórakozást tud nyújtani. Kicsit sajnálom, hogy nem mertek messzebb menni, új ötletek és fordulatok bedobni, valamint az se használ, hogy a katalizátor szerepét betöltő Rashida Jones végig kispadon van, de hát annyi baj legyen. A Cuban Fury még így is az év egyik legjobb, és legszerethetőbb vígjátéka - mert Nick Frost akkor is zseni, ha takarékon van. 7,5/10. Valamint egy olyan cameo is beköszön, hogy a szék alá borulsz a nevetéstől.

trailer: https://www.youtube.com/watch?v=z02_Oc9map4

Címkék: kritika comedy 7.5/10 nick frost ian mcshane rashida jones chris odowd cuban fury

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr816118870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása