What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Sorozat: A S.H.I.E.L.D. ügynökei - Agents Of S.H.I.E.L.D (2013)

2014.09.06. 19:28 | Adam Van Helsing | 2 komment

Ez a széria szerintem úgy jött létre, hogy a Marvel már nem tudta, hogy dobja azt a rakat pénzt. 

Agents_of_SHIELD_series.jpg
SPOILER VESZÉLY

Ami Vasembernek, Amerika Kapitánynak vagy Thornak annyira piti, hogy már nem is ügy, azt a SHIELD ügynökei oldják meg - pontosabban a visszatérő Coulson ügynök (Clark Gregg) és ifjoncokból álló csapata. 

"Kiégett egy égő"

A Marvel post-Avengers megalomániája tökéletesen érthető, s ugyan én e kérdésben a kisebbséghez tartozom, továbbra is állítom, hogy olyan messzire szaladt velük a ló, hogy az azt kísérő porfelhő se látszik már. Ennek ellenére döntéseik nagyját, bár nem szívlelem, de azért értem, viszont ami sose fog a fejembe férni, az a kisképernyőkre való betörés - lévén onnan inkább kitörni szoktak a vászonra, és nem fordítva. Univerzum bővítésük új területére már több karakterük, köztük Daredevil is edz, de ha mind olyan lesz, mint a SHIELD, akkor újra elkezdem fogalmazni a stúdióval szembeni felmondásom, amit a Kaptirány és az Őrzők hatására kicsit félretettem.

A kérdés, miszerint a SHIELD csak egy sikert meglovagoló dollárgyár, vagy szerves része a nagy mesének, hihetetlen gyorsan eldől, méghozzá az előbbi javára. Az egész buli ott kezdődik, hogy az Avengers legjobb fordulatát rögtön kidobja a francba, s visszahozza Clark Gregg-et, vagyis Coulson ügynököt az élők közé (hogy a feltámadás hátteréről milyen disznóságok derülnek majd ki, tök mellékes). A Marvel ezzel nem ér el mást, csak tovább mélyíti azt a már amúgy szép nagy árkot, amiben benne van már egy ideje, név szerint a feszültség totális kiirtását, hiszen ennyi kamu után ne várják el tőlem, hogy bárkinek a halálát is elhiggyem, s aggódjak valakinek az életéért.. És ez a húzás még csak a kezdet, ugyanis a Phase 2 rákfenéi sorra visszaköszönnek: az önparódia határán való táncolás, nulla igalom, semmilyen történetek, még semmilyenebb ellenlábasok, de cserébe percenként elsütnek öt rossz poént - a női főszereplőnek szánt Sky-nál (már nem azért, de nem prostik szoktak ilyen neveket viselni?) idegesítőbb luvnyát pedig rég láttam.

Hogy a moziverzumhoz a világon semmit nem fog hozzátenni, az tuti (ha Coulson vissza is oson az Avengers 2-be, azt úgyis elmagyarázzák majd valahogy), az a pár, egyébként jópofa utalás az valódi filmekre pedig nem tudja ellensúlyozni a dolgokat. Én három rész után kaszáltam, te se vesztegesd rá az idődet. 3/10.

trailer: https://www.youtube.com/watch?v=T3T-evQZiQo

Címkék: kritika sorozat marvel action superhero 3/10 clark gregg agents of shield

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr466675721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.09.09. 14:03:47

hiába szeretem a képregényeket is meg a filmeket is ez mégse érdekelt egy percig se. A trailereken kívül mást nem láttam belőle a mai napig. És ez így is marad sztem.

Adam Van Helsing · http://helsing.blog.hu 2014.09.09. 16:02:46

@doggfather: nem vesztesz semmit, viszont nyersz egy rakás időt, szóval jó üzletet csinálsz :-))
süti beállítások módosítása