What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

2009: Legjobb nők

2010.01.06. 19:41 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

Folytassuk a leltárt a valószínűleg legkellemesebb résszel, méghozzá a legjobb nőkkel. Az egyetlen minimál feltétel a listára való felkerüléshez: az adott évben a mozivásznon való szereplés.

 

5: Neytiri

Animált (és ráadásul más fajt képviselő) karakterhez vonzódni már a perverzség körébe tartozhat, de őszintén, tegye fel a kezét, aki egy kicsit se zúgott bele Neytiribe. Az aranyszívű és gyönyörű tekintetű Na'avi a keménycsaj frontot erősítve csak azért is felkerül a legjobbak listájára - még akkor is, ha csak sok nullából meg egyesből áll (plusz Zoe Saldana a háttérben).

 

4: Mélanie Laurent

Minden hálánk a jó öreg Quentinnek, hogy felrakta a térképre ezt az eddig igen jól titkolt francia szépséget - és egy húzással összehozta vele a filmtörténet legkeményebb szemfestő jelenetét. Mélanie Laurent a Basterds egyik legjobb dobása volt, minden vásznon töltött perce bearanyozta az amúgy se gyenge filmet - még akkor is, ha egy hartless bastardot alakított.

 

3: Kristen Stewart

Méghozzá nem a tvájlájtért, hiszen ki díjazná a jó külsejű, de belül fájóan sötét emós kislányt? Viszont az Adventureland-beli alakítása révén szó nélkül itt a helye Kristen Stewartnak, aki, blockbuster-vérszívók ide vagy oda, igyekszik jó filmeket is bevállalni, és valóban létező tehetségét felvonultatni. Jesse Eisenberg nyári szerelmének tárgyaként hihetetlenül hiteles - és természetesen gyönyörű.

 

2: Zooey Deschanel

Zooey Deschanel az, akiről nem könnyű igazán szép fotót találni (még szóban forgó filmje, a Yes Man kikockázása közben sem), de egyszerűen annyira szeretnivalóan bájos az egész lénye és kisugárzása, hogy az hihetetlen. Ez az, ami csak mozgóképen tud átjönni, így, ha egy mód van rá, még több szerepet kérünk neki. Jim Carrey meg rohadjon meg. XD

 

1: Amy Adams

Amy Adams leginkább Zooey-val áll ezen a téren rokonságban, hiszen az ő igazi szépsége is belülről fakad (ha a külső nem lenne elég). Valószínűleg ő a filmvilág egyik legaranyosabb színésznője manapság, akinek ráadásul még egy Oscar is kijárna már, hiszen megérdemli. Mondjuk nem éppen a Julie & Julia-ért (bár egy másodpercnyi kivetnivaló sincs játékában) - azért a filmért "csak" az év legjobb nője díját viszi el tőlünk :-)

 

 

És akik még nagyon bejöttek idén: Marion Cottilard - Public Enemies; Rachel McAdams - State of Play / The Time Traveler's Wife; Talulah Riley - The Boat That Rocked; Emma Stone - Zombieland; Rosario Dwason - Seven Pounds;

 

Holnap jönnek a legjobb mozifilmek!

Címkék: 2009 zooey deschanel women amy adams kristen stewart neytiri melanie laurent best women

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr283329563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása