What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

2014: Legjobb nők

2015.01.03. 16:38 | Adam Van Helsing | 6 komment

A leltár egyik legszubjektívebb, ugyanakkor egyértelműen legkellemesebb állomása az utolsó előtti, melyben azok gyűlnek össze, akik jelenlétükkel maradandó esztétikai élményt szereztek az elmúlt évben: jöjjenek 2014 legjobb és legszebb hölgyei.

 

5: Tilda Swinton

2014_women_tilda_swinton.jpg

Bár Madame D. -ként legfeljebb Ralph Fiennes-ban mozdított meg valamit, Tom Hiddleston halhatatlan nejeként Tilda Swinton valószínűleg sokaknak okozott meglepetést, és tetemes részüket biztosan el is bűvölte. A félszázas mérföldkövet is maga mögött tudó színésznő ellenállhatatlanul bájos és szexi volt a nagyon szerelmes Eve szerepében, Hiddlestone-nal folytatott románcát pedig öröm volt nézni. Ez a nő tényleg nem öregszik.

 

4: Keira Knightley

2014_women_keira_knightley.jpg

Januárban Jack Ryan szerető társaként se volt megvetendő látvány, de Keira Knightley júliusban, a Begin Again összetört szívű zenész-, és énekesnőjeként csavarta el igazán a fejeket. Személye tökéletesen illet John Carney feel-good mozijába, és plusz fénnyel töltötte meg annak amúgy is ragyogó lelkét. És kiderült, hogy ráadásul még hangja is van.

 

3: Amy Adams

2014_women_amy_adams.jpg

Amy Adams vitathatatlan tehetségére minden körülmények között bizton lehet számítani, ám nem bánjuk, ha amellett időtálló szépségét is meg tudja villantani egy filmben. Idén mindkettőre volt példa: Spike Jonze kiberszerelmének hátterében az előbbit, a szélhámos Christian Bale gondoskodó párjaként pedig az utóbbit csodálhattuk, szerencsére kicsit túl sokat is.

 

2: Scarlett Johansson

2014_women_scarlett_johansson.jpg

Scarlettel idén tele voltak a mozik, de nagyobb bajunk sose legyen. Lehetett kemény S.H.I.E.L.D. ügynök, bájos pincérnő vagy hiperokos szőke ciklon (esetleg húsevő ufó), jelenléte mindig emelte az adott perc fényét, de hát ezt már több, mint tíz éve tapasztaljuk. Idén viszont szállított valami igazán különlegeset is: csupán hangjával képes volt arra, hogy elrabolja Joaquin Phoenix, valamint a nézőtér számos férfi tagjának szívét. Ez pedig nem semmi.

 

1: Mia Wasikowska

2014_women_mia_wasikowska.jpg

Tavalyelőtt Saoirse tarolt a feltörekvő ifjoncok közül, ám 2014-ben Mia Wasikowska uralkodott ezen a fronton. Az év folyamán három filmben, köztük két nagyon jóban szolgáltatott hamisítatlan esztétikai élményét, ráadásul teljesen más karakterek kifogástalan megformálása közben, szóval kijelenthetjük, hogy nem csak szépséggel áldotta meg őt az ég. Azt hiszem, cseréltünk volna páran Jesse Eisenbergel, de valószínűleg még Anton Yelchin sorsát is bevállaltuk volna érte.  

 

És akik még nagyon bejöttek tavaly: Emily Blunt - Edge Of Tomorrow; Saoirse Ronan - The Grand Budapest Hotel; Emma Stone - Magic In The Moonlight / The Amazing Spider-Man 2; Marisa Tomei - The Rewrite; Eva Green - 300: Rise Of An Empire; Célmence Poésy - Mr. Morgan's Last Love; Bingbing Fan - X-Men: Days Of Future Past; Astrid - How To Train Your Dragon 2;

Címkék: scarlett johansson keira knightley 2014 tilda swinton amy adams mia wasikowska best women

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr37037095

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2015.01.06. 12:43:01

hát a banshee női verik ezeket. :D Jó jó, tudom az sori, de akkor is.
csekk: dailygarlic.com/userImages/lili-simmons-gif-44126.gif

;)

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2015.01.07. 07:27:39

@Adam Van Helsing: ugye, hogy ugye. És a true detective ven is volt egy rövidebb szerepe. Abban is volt egy jó nő egyébként.

Adam Van Helsing · http://helsing.blog.hu 2015.01.07. 07:45:28

@doggfather: A TD-ben Michelle Monaghan volt, ő nagyon jó csajszi.
A semmit meg szó szerint értettem.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2015.01.07. 12:17:04

@Adam Van Helsing: ő az, csak nem ugrott be a neve.

Tényleg nem tetszik?

Adam Van Helsing · http://helsing.blog.hu 2015.01.08. 07:54:30

@doggfather: Tényleg nem.
Tudom, elavult vagyok, de engem puszta látvánnyal nem lehet megvenni.
Majd nézek tőle valami filmklipet vagy interjút, hátha.
süti beállítások módosítása