What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

2009: A mozis negatívak

2010.01.03. 19:26 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

Elérkeztünk a leltár sötét oldalához: a legnagyobb csalódások és a legrosszabb filmek tavaly a moziban. Gyorsan essünk is túl rajtuk, mert némelyikre visszagondolni is rossz!

 

Top 5 legnagyobb csalódás (nem a legrosszabb filmek)

5: Watchmen

Félreértés ne essék: a Watchmen nem rossz film, nekem úgy-ahogy bejött .. csak hát na. Én kábé ezerszer többet vártam tőle, és bár egyértelmű, hogy Alan Moore képregényét nem nagyon lehet ultrajól filmre vinni (főleg nem egy 160 percesben), ez így mégis kevés. Mit kellett volna tenni? Legalább kettő, de lehetőleg három filmet összehozni a témából.  De ha nem nézem az elszalasztott lehetőséget, akkor jó. Kár volt olvasni a képregényt?

 

4: District 9

Nem tudom megmondani, hogy miért, de ez a film leginkább úgy él ma már bennem, hogy semmilyen. Hogy nem nagy szám. Jó az ötlet, jó a megvalósítás, jó itt igazából minden, csak nekem nem tetszik. Pedig már megint úgy tűnt, hogy filmes világmegváltás lesz... hát nem lett.

 

3: X-Men kezdetek: Farkas (X-Men Origins: Wolverine)

Három tök jó mutánsos film után sikerült Logan úrból majdnem bohócot csinálni, olyan effektekkel, mintha félkész lenne az egész. Nem volt ez se olyan rossz, csak sokkal, de sokkal jobb lehetett volna.

 

2: Közellenségek (Public Enemies)

Az év egyik legjobban várt filmje (Depp, Bale, Mann, még szép, hogy vártam!) igazából egy unalmas, túl hosszú, és ronda (HD cam, köszönjük szépen!) valami lett, amiben talán három jó jelenet van. Én meg itt bizakodtam a következő Heat-ben...

 

1: Transformers: A bukottak bosszúja (Transformers: Revenge Of The Fallen)

Egy hihetetlenül jó első rész után (ami rögtön az egyik kedvenc filmem lett és máig is az) sikerült a tönk szélére küldeni a szériát. Zéró sztori, vállalhatatlan poénok, gáz új karakterek, totál lelketlenség, valamint két és fél órányi értelmetlen zúzás és agysorvasztó hülyeségek.  Szemét. Még szerencse, hogy maguk a Transformerek úgy ahogy mentik az egészet, főleg Optimus Prime, akinek még így is minden pillanata aranyat ér.

 

És akkor az igazi borzalom....

Az 5 legrosszab film

5: A csajok háborúja (Bride Wars)

Így jár az ember, hacsak azért megy moziba, hogy múlassa az egyedül töltött időt, és megnézzen akármit - bár Anne Hathaway jó ok volt a jegy vásárlásra. Rajta kívül semmi, de semmi jó nincs ebben az izében, és a végére meg ő is behülyül. Kate Hudson meg olyan ronda, hogy nem értem, kik tartják őt szépnek.

4: A csúf igazság (The Ugly Truth)

Na, ez meg a másik izé, amit csak Gerard Butler ment meg egy kicsit. Hosszú idő óta ennél a filmnél jutott eszembe a "pénzkidobás" szó.

3: Hasonmás (Surrogates)

Burce Willis ide vagy oda, ez a film se ér semmit, Johantha Mostow meg keressen magának új állást. 80 millióból készült 80 perces halál gyenge sz@r, ami minden ziccert kihagy, pedig lehetett volna belőle egy igazán jó film is.

2: Pokolba taszítva (Drag Me To Hell)

Igaz, végig röhögtem az egészet, de nem azért, mert a készítők azt akarták, hanem már nem tudtam mit csinálni. Valószínűleg Sam Raimi se tudta, mit csinál, őshorrort vagy paródiát, és a két szék között úgy esett a földre, hogy beszakadt a padló.

1: Nem kelleszz eléggé (He's Just Not That Into You)

A végletekig meg akarsz kínozni valakit? Akkor kötözd ki egy székhez és rakd be eme remekművet. Semmi kétség: a legrosszabb film (ever). Furcsa mód mégis hozzá kötődik az egyik legpoénabb mozizás. De attól még a film vállalhatatlanul pocsék, és ennyi, égetném el ott, ahol van.

Címkék: 2009 transformers watchmen wolverine x men public enemies surrogates bride wars the ugly truth drag me to hell district 9 hes just not that into you transformers:revenge of the fallen dissapoint movies

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr101642785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása