What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

2015: Legjobb nők

2016.01.04. 09:15 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

Elérkeztünk a leltár utolsó előtti, egyben legkellemesebb pontjához, melyben azok gyűlnek össze, akik jelenlétükkel nem csak emelték az adott alkotás színvonalát, de maradandó esztétikai élményt is szereztek az elmúlt évben: jöjjenek 2015 legjobb és legszebb hölgyei.

 

5: Jennifer Lawrence

2015_women_jennifer_lawrence.jpg

Bár a világot már évek óta lenyűgözi, Jennifer Lawrence hozzám csak nem tudott közel kerülni - egészen a múlt évig, annak is az utolsó napjáig. David O. Russell dívája a Joy-beli teljesítményével, melyben egyszerre volt határozott és ijedt, erős és törékeny (valamint életszerűen szép), végre engem is meggyőzött, nem is kicsit. 

 

4: Elizabeth Olsen

2015_women_elizabeth_olsen.jpg

Scarlett felkötheti a gatyát, ugyanis esztétikai egyeduralmának vége szakadt a Bosszúállók csapatában. Elizabeth Olsen a Skarlát Boszi szerepében igencsak boszorkányos volt erejét, de még inkább szépségét tekintve. Egyetlen hátrányra, hogy durván elvonta a figyelmet az akciókról.

 

3: Charlize Theron

2015_women_charlize_theron.jpg

Valószínűleg Charlize Theron az egyetlen nő, aki egyrészt nem öregszik, hanem fiatalodik, másrészt kopaszon és robotkarral is lenyűgöző jelenség bír lenni - hisz minden, ami igazán fontos, a tekintetben van. Az általa alakított Furiosa nem csak az egyik legjobb, de legszerethetőbb karaktere is volt az elmúlt évnek.

 

2: Balsai Móni

2015_women_balsai_moni.jpg

Ujj-Mészáros Károly szarjon sünt. Azért is, mert olyan jó filmet tud készíteni, mint a Liza, de leginkább azért, mert főszereplője egyben a felesége is. Balsai Móni egy hihetetlenül szeretnivaló jelenség volt a vásznon, ártatlansága, kedvessége és szerény mosolya okán én is legalább annyira döglöttem érte, mint filmbeli áldozatai.

 

1: Alison Brie

2015_women_alison_brie.jpg

Vannak színésznők, akiket imádok, és képes vagyok miattuk rendszeresen újranézni egy filmet. Arra viszont még nem volt példa, hogy valamelyikük miatt, és kizárólag miatta duplázzak egy mozit. Alison Brie tavaly ezt elérte nálam, ráadásul ismeretlenül, a semmiből támadva. Ha létezik tökéletes csaj a világon, akkor ő igen közel állhat hozzá, hiszen eljátszania már sikerült: a Sleeping With Other People Laney-jénél szebb, humorosabb és aranyosabb lányt szerintem mozgókép még nem hordott a hátán. És akkor a kerti táncról még nem is beszéltem.

 

És akik még nagyon bejöttek tavaly: Amanda Seyfried - Ted 2; Emily Blunt - Sicario / Into The Woods; Charlotte Le Bon - The Walk; Keira Knightley - Laggies; Emma Stone - Birdman / Irrational Man; Rebecca Ferguson - Mission: Impossible - Rouge Nation; Daisy Ridley - Star Wars: The Force Awakens; Carey Mulligan - Suffragette;  Kristen Stewart - American Ultra / Clouds Of Sils Maria; Bryce Dallas Howard - Jurassic World; Wei Tang - Blackhat; Alexandra Daddario - San Andreas;

Címkék: charlize theron 2015 jennifer lawrence alison brie best women elizabeth olsen balsai monika

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr598232088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása