What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

2009: Legjobb jelenetek a moziban

2010.01.01. 20:03 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

Akkor kezdjük 2009 filmes leltárát! Elsőnek nézzük, melyik volt az az 5 rész, amikor végigfutott a gerincemen a bizsergés, amikor a szám tátva maradt, amikor önkéntelenül szélesen elvigyorodtam és azt mondtam magamban: "EZAZ!!!!", vagy csak némán ültem, és köpni nyelni nem tudtam, esetleg azon gondolkodtam, hogy hova tettem a zsepimet. Íme a tavalyi év legjobb jelenetei:

 

5: Californiának annyi (2012)

Ha már van akkora mákja az embernek, hogy kicsit előbb tud a világ végéről, mint a többiek, akkor naná, hogy a famíliát is megpróbálja kimenteni. Ez limóval nem olyan könnyű, még jó, hogy van egy kis repülő is a tarsolyban, amivel lehet az összedőlő felhőkarcolók között szlalomozni. Na, többek közt az ilyenekre van kitalálva a mozi!

 

4: Mr. Gateau (Benjamin Button különös élete - The Curious Case Of Benjamin Button)

A Benjamin Button kábé egyetlen valamira való jelenete Mr. Gateau szomorú históriája. Rögtön a film elején Fincher igazán önmaga lehet, és gyönyörűen kivitelezett, borús és borzongató mesével indít. A további nyáltenger hosszútávon feledésbe merül, de ez tuti fennmarad - hihetetlenül jó.

 

3: Destiny (Rockhajó - The Boat That Rocked)

Kábé az egész film szerepelhetne itt, de ha választani kell, akkor talán a férfiúi bajtársiasság egyik mintapéldáját emelném ki. Ahogy Doctor Dave (a zseniális Nick Frost) megpróbál összehozni egy menetet a tejfelesszájú Carl-nak, az nem csak nagyon megható valahol, de egy olyan helyzetkomikumot teremt, hogy az egész nézőtér dől a röhögéstől. Erről nem is kell többet mondani. Enjoy it!

 

2: Minden, ami Optimus Prime (Transformers: Revenge of the Fallen)

Ki az, aki minden gondot elhesseget, és minden egyes alkalommal boldog mosolyt csal az arcomra? Optimus Prime! Ejtőernyőzés a repülőből, stukkerrel Álca-nyírás, erdős harc, összekapcsolódás Jetfire-el vagy a Fallen lezúzása, mindegy, ez mind 100%-os! "Let's Roll!"

 

1: Ellie és Carl (Fel! - Up)

Némán, tíz percben elmesélni egy életet úgy, hogy hitelesebb, mintha élő szereplők csinálnák, hát, ilyet is csak a Pixar tud. Könnyek szöknek a szemembe, és arra gondolok, hogy milyen szép is tud lenni ez a világ... Simán a filmtörténet egyik legjobb jelenete.

 

És amiket még nagyon eltaláltak: Johnny szétnéz az FBI-nál (Public Enemies); Rorschach összes napló részlete (Watchmen); Mototerminátorok (Terminator Salvation); Paris Chase (G.I. Joe); Húzzatok a füvemről (Gran Torino); Főcím (Zombieland);

 

Címkék: up 2009 transformers the curious case of benjamin button the boat that rocked transformers:revenge of the fallen 2012 movie best scenes

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr271637865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása