What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Box Office: Ébredés

2015.12.21. 18:15 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

Voltak szkeptikusok, voltak óvatos becsélesek, de a szíve mélyén azért mindenki tudta, hogy mi fog történni: a Star Wars átvette a nyitó hétvégi rekorderek stafétáját, nem is akármilyen összeggel.

starwars09.jpg

Mindenki hatalmas meglepetésére a Jurassic World júniusban lelökte az 2012-es Avengers-t a trónról, s 208 milliójával felült a hétvégi trónra. Nos, királysága eddig tartott: a legújabb Star Wars mozi, a Force Awakens 238 milliót fialt az amerikai kasszáknál három nap alatt, világszinten pedig 528-at - szóval azt a rekordot is elvette a dínóktól. Itt azért hozzá kell tenni, hogy az amerikai számok még csak becsélesek, s ha hihetünk a pletykáknak, a Disney nagyon óvatosan lőtte be a vasárnap lehetséges számait, szóval lehet még ebből 240-245 millió is a végére.   

UPDATE: 247,966,675 lett a vége, vagyis gyakorlatilag egy negyvenessel sikerült megfejelni az eddigi csúcsot.

A Star Wars tehát brutálisan kaszál szerte a planétán (nálunk is: nézőszámban és bevételben is lenyomott mindenkit, ráadásul a megszokott négy helyett három nap alatt), s miután a fogadtatása kedvező, most pedig ünnepi időszak jön, aztán meg a kietlen január.... A globális 1,5 milliárd tuti meglesz, és szerintem James Cameron is elkezdett fészkelődni a székében.

Címkék: star wars box office j.j. abrams

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr308189068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása