What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Dunkirk

2015.12.30. 10:48 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

Christopher Nolan háborúba megy.

nolan_news.jpg

Azt már tudjuk pár hónapja, hogy 2017 július 21-én moziba megyünk, ugyanis a Warner azt a dátumot stoppolta le Christopher Nolan legújabb filmje premierje számár - ám hogy mit is fogunk akkor látni, mostanáig titok volt. A stúdió a minap azonban leleplezte a projectet: egy Dunkirk nevű, második világháborús akcióthrillerről van szó, ami a címszereplő város kiürítéséről fog regélni. Egyik kedvenc rendezőm számára a háború és a történelem is új terület, ám a közlemény szerint a jól bevált technikát fogja hozzá alkalmazni, nevezetesen 65 mm-es normál és IMAX filmet. A főszerepekben, ha minden igaz (momentán) noname ifjoncokat fogunk látni, de a mellékalakok megformálásához már fűzik Tom Hardy-t, Kenneth Branagh-t és Mark Rylance-t. A mű (melynek forgatókönyvét is Nolan írja - természetesen) forgatása májusban kezdődik az eredeti helyszínen, Dunkerque-ben.

A Dunkirk 2017 július 21-én kerül a mozikba. 

Címkék: news christopher nolan tom hardy

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr298211804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása