What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

2010: A mozis negatívak

2011.01.03. 13:02 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

Elérkeztünk a leltár legfájóbb pontjához, mikor felidéződnek az összetört álmok és a gyakorlatilag kidobott pénzek. Gyorsan essünk is túl rajtuk! Először nézzük a csalódásokat (amik ettől még nem feltétlenül rossz filmek), majd az igazi sötétséget, azt az öt általam látott filmet, ami legrosszabb volt idén a moziban.

 

Az öt legnagyobb csalódás

5: Alice csodaországban - Alice in Wonderland

Milyen világ lesz itt, ha már Tim Burtönt is megeszi a pénz? Az év egyik legsikeresebb filmjével büszkélkedhet a rendező, aminek sajnos a belseje eléggé üres, semmi újat nem tud mutatni, és csak nyomokban tartalmazza a burtoni zsenialitást. Pedig az anyagi keret megvolt arra, hogy valami világrengető legyen a dologból. Talán pont ez a baj?

 

4: Farkasember - The Wolfman

A Wolfmanben benne volt a potenciál: piros karikás vérengzés, kiváló színészek, király maszkmunka, és valóban lehengerlő látványvilág. Egy alap horror is válhatott volna belőle. A baj csak az, hogy egyáltalán nem ijesztő, egy kicsit se érdekes, és csak fokozottan szórakoztató. Pedig nagyon vártuk.

 

3: RED

Rengeteg lehetőség rejlett a RED-ben, de nagyon nem sikerült őket érvényesíteni. A várható alapkoncepció (idióta poénok + elszállt akciók = fuck yeah!!!) teljesen kisiklik, minden jó dolgot ellőnek a játékidő első felében, majd csak a halál unalmas második félidő marad. És Bruce Willis nem lő szitává mindenkit. Az év kihagyott ziccere.

 

2: Kecskebüvölők - The Men Who Stare At Goats

McGregor, Clooney, Bridges és Spacey (és a kecske) iraki hippi acid-tripje jedi lovagokkal meg halálos tekintettel telitalálat lehetett volna, ha nem álmosítóra és érdektelenre sikerül az egész, amiben van kábé öt jó poén, de azt is ellőtték a trailerben.

 

1: Machete

Imádjuk, amikor Rodriguez szemetet rendez, mert a régi korokat idézi, és filmjei izzadnak a keménységtől. A Machetenek is ilyen alfahím mozinak kellett volna lennie, ami kimerül az agyatlan lövöldözésben és bélkitépésben. Ám úgy gondolták, hogy ez kevés egy egész filmhez (dehogyis), és valami fontoskodó sztorit kanyarítottak hozzá a bevándorlásról meg ilyenekről, ami a kutyát se érdekli, ráadásul hazavágja az egész filmet. Istenkirályságra ültünk be, de durva szenvedés lett a vége.

 

És akik még csalódást okoztak: Robin Hood; The Imaginarium of Doctor Parnassus; Tron:Legacy; Date Night;

 

És akkor nézzük az öt legrosszab filmet

5: Alkonyat-Napfogyatkozás - Twilight-Eclipse

Hiába Kristen Stewart, hiába állítják sokan, hogy a harmadik résszel a széria javult, nekem totál kivágta a biztosítékot ez a komolyan vehetetlen és már idegesítő depresszív tini love story. Kislányok majd imádják.

4: Hova lettek Morganék? - Did you hear about the Morgans?

Ez megint olyan volt, hogy menjünk moziba, csak azért, hogy legyen valami. Jól rá is faragtam erre az élvezhetetlenség határán táncoló idióta izére.

3: Zöld Zóna - Green Zone

Most komolyan: Greengrass és Damon egy iszonyat sz@r filmben? Nem hittem el. Még akkor sem akartam elhinni, amikor majdnem elaludtam a nézőtéren. Ez majdnemhogy megbocsáthatatlan a Bourne Ultimatum után.

2: Tőzsdecápák: A pénz nem alszik - Wall Street: Money Never Sleeps

Gordon Gekko legendáját kinyírták, nekem meg ellopták a pénzemet. A Wall Street kettőnél rosszabb, idegesítőbb, értékelhetetlenebb és "kérem vissza a pénzemet" film csak egy volt. Szégyen.

1: Az utazó - The Tourist

Johnny Depp. Angelina Jolie. Donnersmarck, aki A mások életét rendezte. Hogy lehetett ebből a csapatból egy 100 perces kínszenvedést összehozni (100 millióból), amiben a világon semmi nem történik, egy izgi momentum sincs benne, poénról nem is beszélve. Jó ideig ez marad mozis élményeim mélypontja.

+ Különdíj az Antichristnak, akinek nem sikerült pontot szereznie.

 

 

Címkék: red wall street 2010 eclipse the wolfman machete alice in wonderland twilight saga the tourist the men who stare at goats green zone dissapoint movies

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr122556082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása