What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Film: Project X (2012)

2012.03.21. 17:45 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

Éljen a jövő generációja.

Három gimis lúzer egyikük szülinapja alkalmából összehozza a történelem legvadabb házibuliját, ami lassan addig nő, hogy mindent elpusztít maga körül. Let's party!

"Egy törpe van a sütőben"

Oké, ez a film pontosan az, aminek árulja magát: házivideó egy partiról. Az alkotók ezt a feelinget nagyon ügyesen összehozták, mert tényleg az lett. Ráadásul ennek a "műfajnak" határain belül sikerült olyanokat kreálni (bár minimális szinten), hogy karakterfejlődés, történet ív, fordulatok és tetőpont, és őszintén szólva sehol se lóg ki a lóláb, és ez mindenképpen dicséretet érdemel. De hogy ezen felül ki hogyan viszonyul ehhez a filmhez, az totál fakultatív. Engem például a tiniknél jobban csak a bulik hagynak hidegebben, és a Project X emellett még mindazt is képviseli, amit rühellek az ifjúságban. A jó hír az, hogy mindezek mellet elviselhetőnek tartom a filmet, jól el lehet rajta lenni pont addig a száz percig. Szóval ha valaki jobban viszonyul ehhez a témához, mint én, vagy esetleg imádja is az ilyesmit, vagy talán még a film korosztályába tartozik, és ezt vallja az életformájának (ebben az esetben hadd gratuláljak), nos, nekik ez maga lesz a kánaán. Egyébként meg egy 5/10-es semmiség.

trailer: https://www.youtube.com/watch?v=1Rl1TJG17Wk

Címkék: kritika comedy 5/10 todd phillips project x

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr424331048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása