What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Film: Családi üzelmek - We're The Millers (2013)

2013.08.23. 08:58 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

Nem bánnám, ha minden vígjáték legalább ilyen jó lenne.

were_the_millers_movie.jpg

Jason Sudeikis füvet akar csempészni a mexikói határon, és ehhez bombabiztos terve is: ál-családot szervez maga köré, Jennifer Anistonnal az élen, így álcázva a szállítást ártatlan vakációnak. Senki se fog rájönni a cselre - gondolja ő.

"Ezt kipipálhatjuk, húzzunk a p*csába"

Rawson Marshall Thurber (na, ez már név) kilenc évvel a zseniális Dodgeball után foglalt újra helyet rendezői székben, hogy újra kihívja a rekeszizmokat egy meccsre. Ezúttal nem a sportot és sportközvetítést, hanem Amerika másik szent oszlopát, a családot célozta be - és örömmel jelentem, ugyanolyan pofátlanul állt a dologhoz. A Jason Sudeikis vezette csapat által rendesen kifejti a véleményét a normálisnak tartott családképről, és jóllehet, a humor nem annyira elszállt, mint a kidobós bajnokságnál, attól a néző még gond nélkül elszáll a röhögéstől (bocs a szóviccért). A We're The Millers iszonyúan vicces, felnőtt kategóriába eső humora (és előadói) szinte önmagában is elvinné a filmet, de szerencsére nem kell itt megállni: bár a road-movie formulát nem újítja meg, és már azelőtt jó eséllyel belőheted a végét, hogy egyáltalán elkezdődött volna, azt meg kell hagyni, hogy fordulatai és poénforrásai is kreatívabbak az átlagnál. Ezen tényezők, illetve a remekül összeválogatott kompánia (Jason Sudeikis végre karakteres, de azt azért sajnálom, hogy Emma Roberts a margón kívülre szorult) biztosítják, hogy filmünk, ha nem is feledhetetlen műnek, de egyszeri (esetleg többszöri) szórakozásnak kifogástalan legyen. 7/10. Simán az év egyik legjobb vígjátéka.

trailer: https://www.youtube.com/watch?v=0Vsy5KzsieQ

Címkék: kritika comedy jennifer aniston 7/10 emma roberts ed helms jason sudeikis we are the millers

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr845472181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása