What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Szarfilm Pack XX

2014.01.27. 17:45 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

Köszöntelek újra a hobó szemetesében. 

 

Underworld: Az ébredés - Underworld: Awakening (2012)

underworld_awakening_movie.jpg

Kate Beckinsale bankszámlája megcsappan, így Seline újra beleveti magát a vámpírokkal és vérfarkasokkal teli éjszakába: tök mindegy, hogyan és miért, a lényeg, hogy olyan sötét legyen, hogy szart se láss. Hogy miért gondolta bárki is azt, hogy az Underworld-ből egynél több kell (bár szerintem azaz egy se kéne, de mindegy), az rejtély, az meg pláne, hogy eme, egyszer már kifingott szériába miért pumpálnak egy negyedik részt (mert hát azt mindenki tudja, hogy egy F&F sikersztori csak ezerévenként egyszer jön be). Az Awakening-nek a világon semmi célja nincsen (a némi könnyű pénz besöprése mellett), csak agy nélkül megy előre a szánalmas 80 percén át - mondjuk így legalább nem üt el az elődjeitől. Miután minden értékelhető momentuma a főcíme alatt található, további kritikának nincs értelme, inkább csak egy példát említenék: mivel a Michael Corvint alakító Scott Speedman valószínűleg nem akarta tovább égetni magát, és nem vállalta el a filmet, a karaktere utáni vadászat (ami az egész motorja) úgy történik, hogy soha nem látjuk a fickót - csak egyszer, olyan távolságból, hogy bárki állhasson a helyén. Szerintem ez önmagáért beszél. 2/10.

trailer: https://www.youtube.com/watch?v=rzRQwjlecFE

 

A hallgatás szabálya - The Company You Keep (2012)

Robert Redford a filmtörténet egyik megkerülhetetlen alakja, erről kár vitát nyitni - azonban azt talán ki lehet jelenteni, hogy ha multifunkcionalitásából egy gyengét kellene kiemelni, akkor az az újkori rendezői tevékenysége lenne. Redford az ezredforduló óta nagyon nem találja magát ezen a téren, és ígéretes, sztárparádés alapanyagokat degradál dögunalommá. A Company You Keep se kivétel ezalól: egy remek, régi időket idéző újságírós-thriller lehetne a jó öreg Robert utáni hajtóvadászat, aminek feszültsége végig a székbe szögez. Ez elmarad, helyette szundítással vívhatunk igen komoly meccseket - ezt a filmet is megette a fene. 4/10.

trailer: https://www.youtube.com/watch?v=UELonDEqAMw

 

John Dies At The End (2012)

Dave és John egy földöntúli trutyinak hála érzékelik a démonokat és hallottakat, és fel is veszik velük a harcot - poénkodva, ironkiusan, vagy egyszerűen csak fekete humorba oldott trash horrorként. A John Dies At The End iszonyat jól tálalja magát, stílusa seperc alatt beszippant, és olyan dolgokat tár eléd, amit el se akarsz hinni, miközben szétröhögöd magad. Igen ám, de ez csak a kezdet: filmünk, Paul Giamatti feltűnései ide vagy oda, fénysebességgel fullad ki s válik tanácstalanná, míg végül egy kusza marhasággá silányul, ami azt se tudja, hogy most mit is akar mondani. Nagyon nagy kár érte, hiszen kívül-belül roppant kreatívnak és üdítően szenvtelennek indul. 4/10.

trailer: https://www.youtube.com/watch?v=Vy83MPk7Wpg

 

Címkék: kritika horror thriller underworld drama shia labeouf kate beckinsale robert redford action 4/10 2/10 paul giamatti szarfilm pack john dies at the end the company you keep

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr45785276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása