What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

And here we...go!

2009.01.08. 15:49 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

"Take a sad song and make it better", csakhogy befejezzem a klasszikus idézetet a Beatles-től, aminek első fele az oldal tetején látható. Hogy miért ez cím? Hát, ezt igazából nem tudom, de ha jobban belegondolok, jó választás volt, valahol mélyen talán tükröz engem, mert szerintem mindig jobbat igyekszem kihozni az adott helyzetből, dologból vagy valamiből...

"Take a sad song and make it better" Hogy miért írok blogot? Most éppen unalomból, rengeteg időm van, és gondoltam, megnézem, hogy milyen is ez. Lehet, hogy később már élvezetből, szeretetből vagy szokásból fogok írni, de jelen pillanatban még az unalom az, ami hajt, meg egy kicsit a kíváncsiság.

"Take a sad song and make it better" Üdv mindenkinek itt a blogomon! Én, aki Helsing álnév alatt futok, egy szűz aszcendensű bika vagyok, bár nemigen tudom, hogy ez most jó-e vagy rossz, de ez van. Véleményem szerint egészen széles skálán mozog az érdeklődési köröm, de ugyanakkor minden felfűzhető számomra egyetlen témára, ez pedig a film. Szóval bármiről lesz szó, nagy valószínűséggel köthető lesz majd egy filmhez vagy filmekhez, de azért majd próbálok érdekes dolgokról írni.

Most így bevezetőleg több nem jut az eszembe, talán ugorjunk a második bejegyzésre...

 

Címkék: myself

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr50865556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása