What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Official site: Transformers

2009.06.17. 13:16 | Adam Van Helsing | Szólj hozzá!

Na végre! Egy héttel a bemutató előtt elkészült az új Transformers film weblapja, ami jó is, meg nem is. Jó azért, mert végre van, mert szép, mert igényes, és rossz azért, mert az élvezhetőségéhez valószínűleg egy atom-gép kell. 

Mikor felmegyünk a transformersmovie.com-ra, vagy Űrdongóval vagy Optimus-szal találkozunk. Helyben megnézhetjük a trailer-t vagy a Linkin Park videót, esetleg ellátogathatunk a "Fan art" oldalra, ahol a rajongók rajzai/képei tekinthetőek meg (az enyémet mikor rakják már föl?!). Szóval ott vagyunk a főlapon, jöhet az Enter The Site! Senki ne ijedjen meg, ha hirtelen minden eltűnik, ez egy egész-oldalas weboldal lesz, ami persze visszaállítható. Először Optimus, Űrdongó és Starscream (Üstökös) pózolnak nekünk, majd jön Soundwave, a műhold, és felkínálja nekünk a menüt (ez egy tök jó ötlet!). Video, gallery, downloads, about, fan art/ fan kit, games, partners, szóval a szokásos, nagy meglepetés nincs a választékban. Viszont a megjelenésük az pazar, bármelyik menüre kattintunk, mert az átvezetés a három közül az egyik robottal működik, és menő pózokat lejtenek közben. Jó lenne, ha nem szaggatna :-) . Az videóknál a trailer-ek meg egy rakat tv-spot, a galériában ugyebár képek, vannak jobbak meg rosszabbak, a downloads-nál a háttérképek nagggyon menőek, én Starscream-et állítottam be magamnak. A többi nem túl érdekes, talán még a játékok. Az egyik, a Starscream Showdown, ahol Üstökössel kell menni és irtani a hadsereget, nekem így elsőre végigvihetetlennek tűnik, de valószínű nem az. A Robotize Me jópofának tűnik első ránézésre, de aztán valahogyan mégsem az. Itt az a lényeg, hogy a saját fotónkat (500 kb-nál kisebb legyen) beilleszthetjük Optimus, Bumblebee vagy Megatron arca helyére. A We are Autobots pedig egy webkamerás chat a többi rajongóval.

Összességében a Transformers site nem lett eltalálva, szépnek szép, de valahogyan mégis üres. Lehet, másként gondolkodnék, ha nem szaggatna nekem az egész és fagyasztaná be az explorer-t (Firefox-al kicsit jobban megy). Akinek bírja a gépe, az azért nézzen rá, mert jól adja a hangulatot, és a háttérben az egyik szám szól az új score-ról.

transformersmovie.com

Címkék: site transformers transformers:revenge of the fallen

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr351190835

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása