What's This?

Film meg film meg film meg zene meg film meg úgy az élet meg film meg hype meg kult meg zene meg minden ami jó meg én meg mások és persze film

Őket szerettük

Facebook

Searching

Ha keresel valamit, akkor tags/valami. Pl: http://helsing.blog.hu/tags/the_dark_knight_rises

E-mail

Kérdésed, észrevételed, véleményed van? Írjál nekünk bátran: HELSING.BLOG@GMAIL.COM

Top 15 - Legjobb nők/férfiak: 15

2009.11.02. 20:15 | darzi | Szólj hozzá!

Darzi: És íme, megszületett az ötlet: alkossunk Top 15-öt a legjobb férfi illetve női színészekből. (helyenként zenészekből)

Helsing: Így van. Rengetegen írtak amiatt, hogy erre is, arra is rámondom, hogy mennyire szép nő, de akkor most milyen az én ízlésem? Most választ adok/adunk, és hogy a női olvasók se unatkozzanak, kitaláltuk, hogy férfi lista is. Ha nem is szabályos időközönként lesz ez a hyperjó cucc, azért majd lassan a végére fogunk érni. Remélem, mindenki jól fog majd szórakozni ezen a kis agymenésen

(a férfi lista Darzi, a női Helsing ízlését tükrözi).

A 15. legjobb nő: Mélanie Laurent

A 26 éves francia színésznőn az Inglorious Basterds közben (holmáshol) akadt meg a szemem, de ha google-ben rákerestek, akkor láthatjátok, hogy amúgy is nagyon-nagyon szép lánnyal állunk szemben. Tarantino filmje előtt csak hazája filmjeiben játszott, amik nekem elsőre semmit se mondanak, de ami fix, hogy a szeme és a mosolya az nagyon....nagyon.

A 15. férfi befutó pedig nem más mint: Louis Garrel

A francia Csányi Sándor. A francia és megszépült Csányi Sándor.
A 26 éves színész-rendező itthon nem annyira ismert, bár felmenői szintén szakmabeliek, méghozzá nem is rosszak. Szerepei: Veszélyes csókok, Álmodozók, Anyámat!, Szerelmesdalok, Színészek és a Hajnal határa, hogy csak a nagyokat említsük. 

                                                               

Címkék: men women top lista melanie laurent darzi legjobb nők/férfiak louis garrel

A bejegyzés trackback címe:

https://helsing.blog.hu/api/trackback/id/tr611494035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása